Αγαπητοί συμπολίτες,

Τα ψέματα τέλος… Η Τετάρτη 7/10/15 είναι αύριο. Ήρθα σε επαφή με όλους τους τοπικούς παράγοντες της Ρόδου και της ευρείας περιφέρειας Δωδεκάνησου. Αρχικός έχω τη στήριξη του μηχανισμού, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

ΦΠΑ ΝΗΣΙΑ ΑΦΙΣΑ

Επίσης, ανάφερω ότι ήρθα σε επαφή με εργαζόμενους, με σωματεία εργαζόμενων, ήρθα σε επαφή με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, τον πρόεδρο των εργαζόμενων, ήρθα σε επαφή με όλα τα site, κανάλια και εφημερίδες του νησιού, και τέλος ήρθα σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Όλοι οι οργανισμοί δεσμεύτηκαν να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν για το εάν θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτήν που ξεκίνησε από εμένα, ξεκίνησε από εμάς τους απλούς ΠΟΛΙΤΕΣ του νησιού που δείξαμε ενδιαφέρον ουσιαστικό και αγάπη για τον τόπο μας.

Καλώ λοιπόν δημόσια, τον κάθε οργανισμό και φορέα του νησιού να αναλάβει της ευθύνες που αναλογούν στον καθένα μας και να αποφασίσουν στις συνεδριάσεις τους το σωστό για τον τόπο μας, το σωστό για το νησί μας.

Ελλάδα ήμαστε εμείς, Ελλάδα είναι τα νησιά… ΕΜΕΙΣ οι απλοί πολίτες θα είμαστε εκεί, στον αγώνα για τη διατήρηση της αξιοπρέπειας μας, για τη διατήρηση του νησιού μας ζωντανού….

Κύριοι ο κύβος ερρίφθη.

Η απόφαση για το ότι νοιάζεστε τον τόπο μας και δεν είσαστε συνένοχοι σε αυτό το μέτρο έκτρωμα για την κατάργηση του ειδικού φόρου στα νησιά μας είναι στο χέρι σας. Αυτό πλέον που απομένει είναι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να βρεθείτε μαζί με τον απλό, ταπεινωμένο, αγανακτισμένο λαό της Ρόδου που υποφέρει.

Τα κεφάλια ψηλά κύριοι και ραντεβού με την αξιοπρέπεια μας την Τετάρτη 7/10/15 και ώρα 20:00 στο δημαρχείο.

Ας είναι για μια φορά το νησί πρωτοπόρο σε αυτόν τον αγώνα.

 Εγώ τη Ρόδο την αγαπώ, σηκώθηκα από τον καναπέ μου. Κάντε το και εσείς…!

Παπάζογλου Μανώλης του Νικολάου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.