Δικογραφία σε βάρος 40χρονου κατοίκου Ρόδου, φέρονται να σχημάτισαν το βράδυ της 26ης Αυγούστου – σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr – αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου, με αφορμή καταγγελία που τους κατατέθηκε για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 11 παιδιού (!) Το περιστατικό φαίνεται πως διαδραματίστηκε σε μικρό χωριό της Νότιας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, η οποία υποβλήθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου, 40χρονος κάτοικος Ρόδου, βρισκόμενος σε μικρό χωριό της Νότιας Ρόδου και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο εκκλησίας, εντοπίστηκε με κατεβασμένα παντελόνια, ενώ επιχειρούσε να ασελγήσει σε βάρος ενός 11 παιδιού! Το παιδί, γένους αρσενικού. 

Τον 40χρονο εντόπισαν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι τον βρήκαν, ενώ είχε ήδη κατεβάσει το παντελόνι του. Ο 40χρονος, εργαζόταν ως σερβιτόρος, ενώ για το περιστατικό φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Σε κάθε περίπτωση, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί φέρεται να αφορά σε αδίκημα πλημμεληματικού βαθμού (!)

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.