Φώτα, μουσική και η Ρόδος ξαναγεννιέται τη νύχτα…!

Φώτα, μουσική και η Ρόδος ξαναγεννιέται τη νύχτα…!

Μπορείς σε ένα βράδυ να γυρίσεις όλο τον κόσμο;

Μπορείς να ταξιδέψεις μουσικά μέσα σε λίγα λεπτά σε Ελλάδα και εξωτερικό με επίκεντρο τη Ρόδο. Μία Ρόδο που κάποτε φημιζόταν για τα ποιοτικά της Club, που αποτελούσαν σημείο συνάντησης παγκοσμίως σπουδαίων προσωπικοτήτων και αφορμή διάδοσης εκατομμυρίων θετικών σχολίων.

SAM_7682

Σήμερα ένα αληθινό club, όπως τα γνώρισαν οι περισσότεροι από εμάς, υπάρχει στη Ρόδο, έχοντας ως σημείο συνάντησης, ως επίκεντρό του, την περιοχή της Ορφανίδου. Εκεί όπου κάθε βράδυ το Colorado Club, μας ταξιδεύει μουσικά, χορευτικά και ποιοτικά, με πολυπληθή μπάντα και ζωντανή μουσική.

Τα φώτα σβήνουν, οι προβολείς ανάβουν, τα φωτορυθμικά παίρνουν «φωτιά» και η disco μπάλα αρχίζει να περιστρέφεται. Το πάρτι μόλις έχει αρχίσει…

SAM_7671

Η γιγαντοοθόνη στην είσοδο του Colorado Club – Live Band – Bar, μας δίνει μία γεύση όλων όσων πρόκειται να ζήσουμε. Διασχίσουμε την είσοδο και οθόνες παρουσιάζονται μπροστά μας, δίδοντας ήχο και φως στη νυχτερινή μας έξοδο. Η σκηνή περιστρέφεται και ο Dj Ruby, δίνει τη θέση του στην Miss Leida και το βιολί της, στον Hovic από το X – Factor, στον Ανδρέα, στην Mary, τον Mr Blaze και την Αφροδίτη, την τραγουδίστρια που συνάντησε η Ελεονόρα Ζουγανέλη στο Colorado, εδώ στη Ρόδο, μαγεύτηκε από την ερμηνεία της και της ζήτησε να ταξιδέψει μαζί της στις μουσικές περιοδείες της, ανά την Ελλάδα. Και εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά τότε θα υποδεχτείτε τον Γιάννη Ταχλιαμπούρη, σόλο στην κιθάρα.

SAM_7679

Το Colorado Club – Live Band – Bar, μπορεί μέσα σε μερικές ώρες να σας γεμίσει με rock και pop μουσική, χωρίς όμως να σας αρνηθεί μερικές σαγηνευτικές μπαλάντες και ένα βιολί σαν δυναμίτη. Ανεξίτηλη υπογραφή η λειτουργία του εδώ και 35 χρόνια, με σαλόνια VIP για εκλεκτούς πελάτες που επιθυμούν να απολαύσουν τη βραδιά τους καθήμενοι άνετα σε μοναδικούς καναπέδες, αλλά και με μοναδικούς χώρους με σταντ και σκαμπό που σου επιτρέπουν να χορέψετε στους ρυθμούς της υψηλής ποιότητας μουσικής.

Κάθε βράδυ μία ξεχωριστή εμπειρία στο Colorado Club.

Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο.

Πηγή: Black Monday.gr

SAM_7700

Leave a Reply

Your email address will not be published.