ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ

Χειροπέδες σε 30χρονο Μαριτσενό – Κρυβόταν πίσω από 13 αγροτικές κλοπές!

Σε αποθήκη που διατηρούσε στα Μαριτσά Ρόδου, φέρεται να έκρυβε ένας 30χρονος κάτοικος Μαριτσών, τα κλοπιμαία από 13 διαφορετικές «επιθέσεις» σε γεωργούς διαφόρων περιοχών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού, υπό τον Διοικητή Θέμη Καλαμάτα, κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις 13 κλοπές, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί από αποθήκες, αυλές κατοικιών και αγροκτήματα σε χωριά της Ρόδου.

Ο 30χρονος κάτοικος Μαριτσών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, οπότε και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των κλοπών. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν στις 5 το απόγευμα της 12ης Δεκεμβρίου 2015, τον 30χρονο οδηγό σε τροχονομικό έλεγχο, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του το δίπλωμα οδήγησης, δεν είχε ασφάλεια, αλλά ούτε  και αποδεικτικό ελέγχου του από το ΚΤΕΟ. Σε έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκε ένα δρεπάνι με μεταλλική λάμα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και ένα μαχαίρι μέσα στο ντουλαπάκι. Ακόμη, βρέθηκαν δύο πριόνια στα πίσω καθίσματα και ένα βαλιτσάκι με οικοδομικά εργαλεία, σιδηρολοστό και ένα πριόνι.

Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να έκλεβε και να πουλούσε γεωργικά προϊόντα, διατηρούσε αποθήκη με τα κλεμμένα στην περιοχή των Μαριτσών, όπου και τα αποθήκευε. Στην αποθήκη βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, εργαλεία, μηχανήματα, καλώδια και οικοδομικά υλικά.

Αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν

Αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου σε αποθήκη αγρού που βρίσκεται έξω από τα Μαριτσά, 300 τμ, βρέθηκαν μία σειρά από αντικείμενα για τα οποία κλήθηκαν θύματα προκειμένου να αναγνωρίσουν εάν είναι δικά τους. Η αναγνώριση συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα, εάν και ο 30χρονος είχε ήδη συλληφθεί για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Την Κυριακή, συνεχίστηκε η έρευνα παρουσία Εισαγγελέα, και ενώ ο χώρος φυλασσόταν από την προηγούμενη ημέρα. Κλοπές δύο μηνών εξιχνιάστηκαν μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα. Φτωχοί αγρότες από τη Σορωνή, την Κρεμαστή, το Θολό, την Παστίδα, εντόπισαν αγροτικά μηχανήματα που τους είχαν κλέψει. Οι ίδιοι μάλιστα, ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας 64χρονος, ιδιοκτήτης επιχείρησης ανακυκλώσιμων υλικών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ο 30χρονος, τουλάχιστον κατά το τελευταίο δίμηνο, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινούνταν στις περιοχές Κρεμαστή, Παστίδα, Θεολόγος, Παραδείσι, Δαματριά και επιδιδόταν στη διάπραξη κλοπών αφαιρώντας σίδερα, οικοδομικά και γεωργικά εργαλεία, γεννήτριες, καλώδια, καύσιμα (βενζίνη) και άλλα παρεμφερή υλικά.

Πηγή: www.blackmonday.gr

Μερικά από τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο 30χρονος

Μερικά από τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο 30χρονος

DT EKSIXNIASH KLOPES IALYSOS F1

Leave a Reply

Your email address will not be published.