Συνελήφθη χθες (11.09.2015) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 66χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας και διευκόλυνσης ακολασίας άλλων. Επίσης, για την ίδια υπόθεση βεβαιώθηκε παράβαση σε 21χρονη υπήκοο Ρωσίας, η οποία εκδίδονταν έναντι αμοιβής.

Όπως προέκυψε, από την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος είχε μισθώσει δωμάτια στην πόλη της Ρόδου στα οποία κανόνιζε ραντεβού ερωτικών συνευρέσεων διευκολύνοντας την 21χρονη να εκδίδεται έναντι αμοιβής με πελάτες που τις εξασφάλιζε ο ίδιος. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οργανώθηκε και  πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στα δωμάτια των κατηγορούμενων, όπου παρουσία Δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω η 21χρονη να εκδίδεται.

Επιπλέον, από την έρευνα στα δωμάτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
•    Το χρηματικό ποσό των 1.020 ευρώ
•    Κινητό τηλέφωνο
•    Σημειώσεις με πελατολόγιο και αμοιβές

Σε βάρος του 66χρονου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα είχε συλληφθεί ξανά κατά τα έτη 2001 και 2004, και είχε αφεθεί ελεύθερος αφού του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Η αλλοδαπή είχε έρθει στη Ρόδο από την Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.