Τις καλλωπιστικές ενέργειες συνεχίζει η κοινότητα του Αγίου Ισιδώρου, όπου πραγματοποιούνται πλούσιες δράσεις, ενώ αλλάζει ριζικά και η εικόνα του χωριού προς το καλύτερο. Μία ανάλογη δράση, από τις πολλές, θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στον Άγιο Ισίδωρο,  με τη συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια του κλάδου ανιχνευτών της περιφέρειας προσκόπων Δωδεκανήσου, 15 έως 18 ετών.

Στον Άγιο Ισίδωρο, θα τοποθετηθούν παραδοσιακές γλάστρες με φυτά σε έντονα χρώματα, τόσο στα σοκάκια του χωριού, όσο και στις κοινοτικές σκάλες, αλλά και περιμετρικά του κεντρικού δρόμου. Θα δοθεί ζωντάνια, έντονα χρώματα, ομορφιά στον οικισμό, ενώ θα ασπρίσουν και τα σοκάκια του χωριού με ασβέστη, ώστε να «παντρέψουν» το ιδανικό λευκό της αγνότητας και της καθαρότητας με τα πανέμορφα χρώματα των λουλουδιών της φύσης.

Λουλούδια χαμηλής βλάστησης, θα έρθουν να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τον Άγιο Ισίδωρο, στον οποίο συντελείται μία εξαίρετη δουλειά εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο, με το χωριό να θεωρείται ένα από τα καθαρότερα και πιο προσεγμένα της Ρόδου. Όλα αυτά δε, με τη βοήθεια των κατοίκων του Αγίου Ισιδώρου, οι οποίοι π.χ. για τη συγκεκριμένη δράση έχουν προσφέρει τις γλάστρες ως δωρεά επιχειρηματία.

ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 6 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 5 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 4 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 3 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 2 ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.