ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PARKING ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΣ

Ο Δήμος Νισύρου ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού ότι έχουν διαμορφωθεί και τεθεί σε λειτουργία δυο χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και δικύκλων στο Μανδράκι και ένας στους Πάλους. Στο Μανδράκι οι δυο χώροι βρίσκονται στις περιοχές Πλατύς και Τρούλος και στους Πάλους πλησίον του Καρβαίνειου Σχολείου. Η Νίσυρος αλλάζει μέρα με τη μέρα.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Μετά από το αίτημα του Δήμου προς το Υπουργείο Οικονομικών για την δμιουργία πύλης εισόδου στο λιμάνι Μανδρακίου, ο υπουργός κ.  κ. Γιάνη Βαρουφάκη  με επιστολή του στο Δήμαρχο τον διαβεβαιώνει ότι αποτελεί θέληση του να στηρίξει το νησί της Νισύρου, και ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προωθηθεί στην Αναπληρώτρια Υπουργού Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη, η οποία είναι καθ’ ύλην αρμόδια να απαντήσει στο συγκεκριμένο αίτημα.

 

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με έγγραφο το οποίο απέστειλε στο Δήμο Νισύρου ενημερώνει ότι στην παρούσα φάση εξετάζει το αίτημα μας για μετονομασία του στρατοπέδου της ΔΑΝ Νισύρου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Μεγάλη βλάβη έχει έχει πάθει το μοναδικό απορριμματοφόρο του Δήμου. Αυτό όπως και ολα τα οχήματα του Δήμου απαιτούν συνεχείς επισκευές. Αποτέλεσμα αυτής της ζημιάς είναι η προβληματική αποκομιδή των σκουπιδιών σε όλους τους οικισμούς. Ο Δήμος αναμένει την παραλαβή δανεικού απορριμματοφόρου από τον Δήμο της Κώ για να  μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.