Χωρίς εκλογικό υλικό τα νησιά!

Κατά τα όσα δήλωσε σήμερα, μιλώντας στο blackmonday.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, ακόμη δεν έχει έρθει το εκλογικό υλικό στη Ρόδο, ώστε να διανεμηθεί στα νησιά της Δωδεκανήσου. Δεν έχουν έρθει φάκελοι, ψηφοδέλτια κτλ, ώστε να διεξαχθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας από τον αντιπεριφερειάρχη στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ«Βρισκόμαστε 3 μέρες πριν το δημοψήφισμα. Κρατάμε με τα δόντια και παρακαλάμε και ζητάμε από τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες μέχρι και την τελευταία στιγμή να μεταφέρουν τα ψηφοδέλτια, με τα δρομολόγιά τους. Εμείς έγκαιρα από τις 29 του μήνα, στείλαμε ότι χρειάστηκε εκλογικούς καταλόγους, εκλογικά τμήματα κτλ», ανέφερε ο κ. Κόκκινος, ενώ πρόσθεσε ότι, στο υπουργείο Εσωτερικών τυρβάζουν περί άλλων.

«Κάνουμε ότι μπορούμε χωρίς υπαλλήλους», προσέθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, αποκαλύπτοντας ότι το γραφείο του δουλεύει χωρίς συνεργάτες, χωρίς καν να έχει αποσπαστεί ένας υπάλληλος, αλλά συνεργάζεται ωστόσο, με τα παιδιά της Επιτροπής που ορίστηκε και μαζί παλεύουν ώστε να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή.

Πηγή: blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.