Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, άσκησε σήμερα το μεσημέρι, μιλώντας στο blackmonday.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος, ο οποίος υποστήριξε ότι την Κυριακή, ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα βρίσκεται στην εντατική και ζωντανός ή θα πεθάνει…!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας, αντί να κυβερνήσει τον τόπο, 5 μήνες τώρα λειτουργεί με επικοινωνιακά τρικ και διχάσει το λαό με την πρακτική του.

Με βιαστικό και ύποπτο τρόπο επιχειρεί να υφαρπάξει τη ψήφο του Ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας ένα ΌΧΙ χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος ποιες είναι οι προτάσεις των δανειστών και ποιες της ελληνικής κυβέρνησης.

Το ζήτημα δεν είναι αυτό που βάζει ο κ. Τσίπρας.

ΝΑΙ στην Ευρώπη και Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, το όχι είναι επιστροφή στο παρελθόν. Σημαίνει μεγάλα προβλήματα για τον τόπο, ανεργία, οπισθοδρόμηση και κίνδυνος εθνικού διχασμού. Φτώχεια, δυστυχία, ανεργία, ισοπεδωτική ισότητα. Η Ελλάδα είναι μία δημοκρατική χώρα. Δεν ζούμε στη λαϊκή δημοκρατία, αυτή δεν υπάρχει πια», δήλωσε ο κ. Κόκκινος, ενώ πρόσθεσε τα κάτωθι:

«Λένε ότι οι δανειστές έκλεισαν τις τράπεζες μα εάν η Ελλάδα είχε γερό οικονομικό σύστημα γιατί δεν μένουν οι τράπεζες ανοιχτές;

Οι δανειστές ή δική τους άποψη; Από τη μία κατηγορούν την Ευρώπη από την άλλη ζητάνε βοήθεια.

Γιατί μας έχουν όλοι απομονωμένους, ακόμη και τα αδέλφια μας της Κύπρου;

Τι υποσχέσεις έδωσε ο κ. Tσίπρας; Όπως αυτές που έδωσε στην Ελλάδα;

Εάν το όχι επικρατήσει θα οδηγήσει ακόμη και σε έλλειψη βασικών αγαθών, φάρμακα, τρόφιμα και έαν έχουμε καύσιμα, όπως λένε, γιατί λειτουργούν στρατός – λιμενικό, με εφεδρεία καυσίμων;

Το όχι είναι το διχαστικό κίνημα Τσίπρα που με το ζόρι επιθυμεί να παραμείνει στην εξουσία και να διατηρήσει την κομματική του προεδρία. Δεν αφορά στο συμφέρον του τόπου.

Το ΝΑΙ σημαίνει ότι οι Έλληνες θα είναι στην εντατική, αλλά θα παραμένουν ζωντανή. Το ΟΧΙ σημαίνει θάνατος».

Πηγή: blackmonday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.