ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Π.Α.Σ.Κ.Ε.)

ΨΗΦΙΣΜΑ

(Για την απώλεια του συναγωνιστή

και συντρόφου Λάμπρου Κανελλόπουλου)

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑΣΚΕ εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του ιστορικού στελέχους της παράταξής μας, τ. Γραμματέα της ΠΑΣΚΕ και τ. Προέδρου της ΓΣΕΕ, συναγωνιστή και συντρόφου Λάμπρου Κανελλόπουλου.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Λάμπρου, αγωνιστή της Δημοκρατίας και του Συνδικαλιστικού Κινήματος της χώρας, ο όποιος υπήρξε μέχρι το τέλος της ζωής του ενεργός πολίτης αγωνιζόμενος πάντοτε στους κόλπους της Δημοκρατικής παράταξης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στην οικογένειά του, ενώ δηλώνουμε ότι ο Λάμπρος θα μείνει στη μνήμη μας για το ήθος του, για την ευγένεια, για την εργατικότητα, για τον αντιδικτατορικό του αγώνα, για τους αγώνες του στο συνδικαλιστικό κίνημα και για τη συμβολή του στον εκδημοκρατισμό του, για το σπουδαίο έργο του στην Εθνική Επιτροπή της UNICEF, καθώς και για τη συνεισφορά του στα κοινά και στον τόπο.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ τιμά την μνήμη του τ. Γραμματέα της και αποφασίζει:

  1. Να παραστούν σύσσωμα τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας στη Νεκρώσιμο Ακολουθία, την Παρασκευή 11.9.2015 και ώρα 14.00, στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.
  2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του στη UNICEF.
  3. Να δημοσιοποιηθεί στον Τύπο το παρόν ψήφισμα.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε!!!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.