Με τον ισχυρισμό ότι πάσχει από διπολική συναισθηματική διαταραχή (ψυχική ασθένεια) και ζητώντας ουσιαστικά να του παρασχεθεί ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα που το αποδεικνύουν, ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε (μαζί με ακόμη τρία άτομα) παρανόμως αλλοδαπή στη Ρόδο και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά, αιτήθηκε να αναβληθεί η εξέταση της υπόθεσής του, έως ότου συγκεντρώσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Το όχημα του 52χρονου που κατασχέθηκε

Το όχημα του 52χρονου που κατασχέθηκε

Ο κατηγορούμενος, που έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος με βαρύτατες κατηγορίες, επρόκειτο να δικαστεί σήμερα το μεσημέρι ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, διότι είχε επιτεθεί στην Ανακρίτρια Ρόδου, ενώ καλείτο σε απολογία. Η εκδίκαση της υπόθεσής του, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι. 

Ο 52χρονος Έλληνας, έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για εμπλοκή του σε υπόθεση σωματεμπορίας, παράνομης κατακράτησης και βιασμού κατ’ εξακολούθηση, μαζί με ακόμη τρεις γυναίκες οι οποίες κατηγορούνται μαζί με γνωστό 45χρονο Ρόδιο επιχειρηματία, για τη διάπραξη των αδικημάτων της άμεσης συνέργειας σε σωματεμπορία και της παράνομης κατακράτησης.

Υπόθεση που είχε εξαρθρώσει το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ήδη κριθεί στο σύνολό τους προσωρινά κρατούμενοι.

Τα έγγραφα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Τα έγγραφα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Σε ότι αφορά ειδικότερα στον 52χρονο, που επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ανακρίτρια Ρόδου, ενώ είχε εισέλθει στο γραφείο της στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, ώστε να απολογηθεί, φέρεται να παρέλαβε την 22χρονη Ρωσίδα, που καταγγέλλει την εκμετάλλευσή της, να της είχε αφαιρέσει έγγραφα και το διαβατήριό της και να την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε κατάστημα που λειτουργεί στην πόλη της Ρόδου, ενώ ασελγούσε και ο ίδιος σε βάρος της (φέρεται να την είχε βιάσει δύο φορές). Σε ρόλο «συνεργάτη» και η σύζυγος του 52χρονου. 

Κάντε κλικ στο  link, για να διαβάσετε το θέμα που είχε αποκαλύψει το Black Monday.gr:

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – Στον Ανακριτή επιχειρηματίας της Ρόδου και 4 ακόμη!

ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.