Όλα πιθανά για τη νεκρή μάνα!

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στις 9 το πρωί μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, μία 30χρονη μητέρα ενός παιδιού 19 μηνών. Η 30χρονη μάνα, εντοπίστηκε από το σύντροφό της, 32 ετών, χωρίς τις αισθήσεις της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της.

ΕΓΚΛΗΜΑΗ 30χρονη είναι Ροδίτισσα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, η ίδια αλλά και ο σύντροφός της, είναι γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές, ως τοξικομανείς. Το προσωπικό του Α.Τ. Ρόδου, φέρεται να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Βάσει των όσων προκύπτουν από το ρεπορτάζ, δεν υπήρχαν εμφανή  σημάδια ή αίμα στο σώμα της ή στον τόπο εκδήλωσης του συμβάντος που να δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Παρόλα αυτά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο εντοπισμός της

Γύρω στις 9 το πρωί ο 32χρονος σύντροφος της 30χρονης, η οποία έχει και ένα παιδί 19 μηνών, φέρεται να την εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, μέσα στο σπίτι τους, που βρίσκεται στην οδό Κοδριγκτώνος. Εκείνη ήταν ξαπλωμένη και χωρίς τις αισθήσεις της. Εκείνος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στον τόπο του συμβάντος, διενεργούν έρευνα, ενώ έχουν σχηματίσει και σχετική δικογραφία. Παράλληλα, έχουν παραγγέλλει τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση έχουν σχηματίσει δικογραφία – σε αυτή τη φάση – για αιφνίδιο θάνατο της 30χρονης.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.