Μπορεί να μη γίνεται πλέον συχνά, αλλά ανέκαθεν οι άντρες κερνούσαν τις γυναίκες σφηνάκια ή ποτά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Το κέρασμα είναι από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους για να προσεγγίσει ένας άντρας το αντίθετο φίλο, αλλά ποτέ καμία μας δεν κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις τους. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σας κεράσουν σε κάποιο μπαρ, να έχετε υπόψη πως ένας άντρας έχει τα παρακάτω πράγματα στο μυαλό του:

  • Θέλει να σας τραβήξει την προσοχή

Σε έρευνα που έγινε στην ιστοσελίδα Elite Daily, το μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών που απάντησε στην ερώτηση «Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη, όταν κερνάς ποτό μία γυναίκα», είπε πως το κάνει αρχικά για να της τραβήξει την προσοχή.

  • Δεν έχει άλλο τρόπο να σας πιάσει κουβέντα

Είναι δύσκολο για έναν άντρα να σας προσεγγίσει, αν δεν έχει κάποιο «άλλοθι». Για το λόγο αυτό το κέρασμα είναι μία καλή αρχή.

  • Περιμένει να τον κεράσετε και εσείς

Κι όμως, για έναν άντρα που θέλει να σιγουρευτεί αν του αρέσετε πολύ ή όχι, το ποτό είναι ουσιαστικά ένα μικρό τεστάκι για να δούμε αν θα ανταποκριθεί.

  • Θέλει απλά να περάσει όμορφα

Κι όμως, για μερικούς άντρες, ένα κέρασμα δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από το να σας γνωρίσει και να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως είναι ήδη σε κάποια σχέση και δεν μπορεί να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

  • Δεν περνάει καλά με την παρέα του

Αν βαριέται με την παρέα του και θέλει να ζήσει μία «καινούργια εμπειρία» και να μιλήσει με ένα άτομο που δεν έχει ξαναδεί, τότε είναι πολύ πιθανό να καταφύγει στην τεχνική «κέρασμα».

  • Γιατί θέλει να πιει κι αλλο

Το ότι σε κερνάει δεν σημαίνει πως το κάνει μόνο για σένα. Πολλοί άνδρες αγαπούν τον συνδυασμό ποτό- συζήτηση και έτσι κερνώντας σας βρίσκουν την ευκαιρία να πιουν και αυτοί.

  • Σκέφτεται το «μετά»

Δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή η εκδοχή. Ο άντρας από τη φύση του είναι κυνηγός και σίγουρα όταν κερνάει μία γυναίκα σκέφτεται τι θα γίνει μετά.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.