ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΑΝΘΟΙΥλικά για τη γέμιση:

1 κιλό ρύζι

½ κιλό χόνδρο

1 ποτήρι λάδι

Φρέσκα ντοματάκια

Δυόσμος

Πιπέρι

Αλάτι

Εκτέλεση συνταγής:

Ανακατεύουμε το σύνολο των υλικών και μετά σιγά – σιγά, γεμίζουμε έναν – έναν τους ανθούς μας, μέχρι να τελειώσει η γέμισή μας.

Τους τοποθετούμε πολύ προσεκτικά στην κατσαρόλα, έναν – έναν και τοποθετούμε από πάνω ένα πιάτο, όπως θα ψήναμε τους ντολμάδες.

Kαλή σας όρεξη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.