Στη Ρόδο, το σταυροδρόμι των πολιτισμών, η τοπική κουζίνα έχει δεχτεί στοιχεία από τρεις ηπείρους που περιβάλλουν το νησί. Αυτά τα στοιχεία έχουν επιλεγεί, φιλτραριστεί και τέλος επανεφευρεθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα.

Παραδοσιακά, το Ροδίτικο τραπέζι ήταν πλούσιο σε ποικιλία. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Οι ανά τον κόσμο λάτρεις του καλού φαγητού έχουν ένα πολύ καλό λόγο να επισκεφτούν τη Ρόδο, αφού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τοπικές σπεσιαλιτέ που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις… με νοστιμότατα αποτελέσματα.

Τα φρέσκα συστατικά και η αφοσίωσή μας στις τοπικές και αυθεντικές γκουρμέ γεύσεις χαρακτηρίζουν την κουζίνα του Ροδίων Γεύσεις!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.