IMG_2241

Πως θα αποκτήσετε το πρότυπο «AegeanCuisine»

Τι ειπώθηκε στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση στο ΕΒΕΔ

 IMG_2236

Η κ. Φαίδρα Σπανού, ανοίγοντας ουσιαστικά την ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Κουζίνα του Αιγαίου», εξήγησε ότι, ο στόχος είναι η πιστοποίηση των επισιτιστικών χώρων, με την ανάδειξη του τρόπου και της σημασίας της Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας στα Δωδεκάνησα. Η ίδια εξήγησε δε, ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μία σειρά από ημερίδες στα Δωδεκάνησα.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Νίκος Χριστοφόρου, αναφέρθηκε στην ουσία του “AegeanCuisine”, υποστηρίζοντας ότι σκοπός τους, πέραν των άλλων, είναι να βοηθήσει και τον πρωτογενή τομέα. «Η Κουζίνα του Αιγαίου είναι μία προστιθέμενη αξία, που καθημερινά θα πρέπει να έχετε ως σκοπό», ανέφερε.IMG_2238

Στο σήμερα της Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κολιάδης, Οικονομολόγος – Επιστημονικός Συνεργάτης AegeanCuisine, λέγοντας ότι αποτελεί ένα εγχείρημα που ξεκίνησε από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης ΚΕΤΑ το 2005-2006, με τη σύμπραξη του Επιμελητηρίου. Μέσα απ’ αυτό δημιουργείται ένα brand – λογότυπο, αναγνωρίσιμο στον επισκέπτη, που θα γνωρίσει που θα φάει ποιοτικά και γευστικά. Στόχος το σήμα της «AegeanCuisine», να γίνει παγκοσμίως γνωστό.

 IMG_2254

Στις φωτογραφίες (με τα κείμενα) που ακολουθούν περιγράφονται αναλυτικά οι τεχνικές προδιαγραφές για την απονομή του σήματος «AegeanCuisine»:

1 2 3 4 5 6 7 8


Leave a Reply

Your email address will not be published.