Φτιάχνουμε ξεροτήγανα στο Φαληράκι!

Ένα από τα παραδοσιακά και αγαπημένα γλυκά της Ρόδου, είναι τα ξεροτύγανα, γι’ αυτό με αφορμή την παρουσία μας στο 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στο Φαληράκι, ο τελειόφοιτος ζαχαροπλάστης της ΟΤΕΚ Γαβριήλ Λάμπρου, μοιράστηκε μαζί μας, τη συνταγή (!)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΛΗΡΑΚΙΤα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

Αλεύρι, Αυγό, Λάδι και Αλάτι.

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με νερό και τα ανοίγουμε σε όσο πιο λεπτό φύλλο μπορούμε.

Τα τηγανίζουμε και μπορούμε να τα σιροπιάσουμε μόλις τα βγάλουμε ή να ρίξουμε μέλι και ξηρούς καρπούς.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published.