Με 0 – 1 υπέρ της ομάδας Αέρα Αφάντου, έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Κρεμαστής, ανάμεσα στο Φοίβο Κρεμαστής και τον Αέρα Αφάντου. Στο πρώτο ημίχρονο Φοίβος και Αέρα φέρονται να έπαιξαν το ίδιο καλά, ενώ στο δεύτερο ο Φοίβος έχασε πολλές ευκαιρίες. 

Στη διάρκεια του αγώνα φέρεται να έγινε μαρκάρισμα από παίκτη του Αέρα σε παίκτη του Φοίβου, για το οποίο θα έπρεπε να είχε δοθεί κίτρινη κάρτα βάσει του κανονισμού, η οποία όμως δε δόθηκε ποτέ! Πιθανώς επειδή ο ίδιος παίκτης είχε λάβει ήδη νωρίτερα κίτρινη κάρτα, άρα θα έπρεπε να του δοθεί κόκκινη και ο Αέρα Αφάντου θα έμενε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, η διαιτησία προχώρησε στη συνέχεια σε απευθείας επιβολή κόκκινης κάρτας στον Γιώργο Καντιμοίρη, για σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του Φοίβου. Ο Αέρα Αφάντου έμεινε με δέκα παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας, που βρέθηκε στο γήπεδο εάν και ο Φοίβος δεν κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα. «Όλοι μας κάνατε περήφανους γιατί εμείς παίζουμε μπάλα με τη ψυχή μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας«, σημειώνουν.

ΦΟΙΒΟΣ ΑΕΡΑΣ 2 ΦΟΙΒΟΣ ΑΕΡΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΑΕΡΑΣ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.