Στην εκπομπή Black Monday on air και στην Άννα Σαρρή, που μεταδίδεται καθημερινά στις 08.10 το πρωί από το Ρ/Σ SKY 100.8, μίλησε σήμερα ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δωδεκανήσου των Γενικών Λυκείων, διαγωνίστηκαν σήμερα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με το οποίο άνοιξε και η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 08.30 το πρωί, με τα θέματα να φτάνουν εγκαίρως σε όλα τα σχολεία της Δωδεκανήσου, σύμφωνα και με τα όσα έκανε γνωστά ο κ. Παπαδομαρκάκης. 1.285 μαθητές της Δωδεκανήσου, αποφάσισαν να δώσουν εξετάσεις με το νέο σύστημα, εξεταζόμενοι σε 4 μαθήματα, ενώ ακόμη 42 άτομα διαγωνίστηκαν σε 6 μαθήματα, επιλέγοντας το παλιό σύστημα. Από το ειδικό κέντρο διαγωνίζονται 56 μαθητές με το νέο σύστημα και 2 με το παλιό.

«Όλοι οι εκπαιδευτικοί, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά και καλό κουράγιο στους γονείς που ακολουθούν τον δικό τους Γολγοθά«, ανέφερε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, σημειώνοντας ότι, οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την 1η Ιουνίου 2016.

Αύριο, θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.