110 κατσαρόλες γιαπράκια μοιράστηκαν απόψε στη Σάλακο!

Πάνω από 3.000 άτομα βρέθηκαν απόψε το βράδυ, 29 Αυγούστου 2015, στη Σάλακο, εκεί όπου διοργανώθηκε η 8η βραδιά παραδοσιακού φαγητού, με κεντρικό γεύμα το Σαλακενό γιαπράκι. Οι άνθρωποι της Σαλάκου, ετοίμασαν 110 κατσαρόλες γιαπράκια, τα οποία και μοίρασαν δωρεάν στους παραβρισκόμενους. 

ΣΑΛΑΚΟΣ 19

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου Παναγιώτης Εγγλέζος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σαλάκου Ιωάννη Αγρέλη, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Συγχαρητήρια βέβαια, αξίζουν και σε όλες όσες συνέβαλαν στην ετοιμασία των γιαπρακίων, καθώς και σε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της άρτιας εκδήλωσης.

ΣΑΛΑΚΟΣ 15

Για 8η συνεχή χρονιά, ο κόσμος στήριξε το Σαλακενό γιαπράκι και το γιόρτασε με δωρεάν φαγητό και υπέροχες μουσικές. Νησιώτικο πρόγραμμα ακολούθησε μετά τις 9 το βράδυ από τον Ματθαίο Γιαννούλη και την Χριστίνα Κοζα.  Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «το Σπήλαιο» και την αθλητική ομάδα «Ασπίς Σαλάκου». Με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

ΣΑΛΑΚΟΣ 17

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί, απονεμήθηκαν έπαινοι, ενώ χόρεψαν και αρκετοί εκ των αιρετών της περιοχής.

Χορηγός επικοινωνίας της 8ης βραδιάς παραδοσιακού φαγητού ήταν το Black Monday.gr

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Παναγιώτης (Τάκης) Χατζηγεωργίου

ΣΑΛΑΚΟΣ 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.