Μετά από ένα μήνα, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία των πολιτών σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες για τα 25 χρόνια τηλεόρασης. Οι περισσότερες δημοφιλέστερες σειρές και προγράμματα της τηλεόρασης, που πήραν και τις περισσότερες ψήφους, προέρχονται μαζικά από περιόδους 15 ίσως και περισσότερων χρόνων πίσω.

Αγαπημένη σειρά που βασίστηκε σε βιβλίο αυτή της Αναστασίας Κορινθίου, που προβλήθηκε στον Alpha, με τίτλο «Για την Καρδιά ενός Αγγέλου».

Χαρακτήρας από σειρά που λατρέψαμε να μισούμε: Χλαπάτσας – Της Ελλάδος Τα Παιδιά (ΑΝΤ1)

Καλύτερη ατάκα από ελληνική σειρά: «Καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» – Της Ελλάδος Τα Παιδιά (ANT1)

Καλύτερο τηλεπαιχνίδι: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (MEGA)

Δημοφιλέστερο «πρωινάδικο»: Πρωινός Καφές (3.0) – Ελένη Μενεγάκη (ANT1)

Πιο σέξι ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση: Δήμητρα Ματσούκα

Αγαπημένο τραγούδι που ακούστηκε στους τίτλους αρχής ελληνικής σειράς: «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» – Λόγω Τιμής (MEGA)

Δημοφιλέστερο reality παιχνίδι: Big Brother 1 (ANT1)

Αγαπημένη σειρά που βασίστηκε σε βιβλίο:

Για την καρδιά ενός αγγέλου – Αναστασία Κορινθίου Χατζηρήγα (Alpha)

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΔεν είναι πολλές οι τηλεοπτικές παραγωγές που να έχουν βασιστεί σε βιβλίο, πράγμα που ίσως να οφείλεται στην ακρίβεια που πρέπει να μεταφερθούν τα γεγονότα από το συγγραφικό έργο στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, όσες φορές τα ιδιωτικά κανάλια πήραν το ρίσκο να «ζωντανέψουν» τους χαρακτήρες ενός βιβλίου το αποτέλεσμα ήταν, τις περισσότερες, φορές αξιόλογο, ακόμη και αν δεν έφερνε τα επιθυμητά νούμερα. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη, γιατί εκτός από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο ή συγκεκριμένα στις αρνητικές σας ψήφους, νικητής αναδείχθηκε ένα outsider. Η δραματική σειρά «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Κορινθιού Χατζηρήγα και αποτέλεσε μια από τις πιο καλοδουλεμένες παραγωγές των τελευταίων ετών.

Καλύτερος κωμικός ηθοποιός: Γιάννης Μπέζος

Δημοφιλέστερη κωμική σειρά: Οι Απαράδεκτοι (MEGA)

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.