ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ -ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ώρα που οι ακρίτες συνάδελφοι  μαζεύουν άψυχα κορμιά στο αιγαίο και καλούνται να διαχειριστούν εξ΄ ολοκλήρου το μεταναστευτικό ζήτημά της χώρας, οι αστυνομικοί του »Κολωνακίου»  ασκούν όλη τους την επιρροή και με τις ευλογίες κάποιων  συνδικαλιστών, ακυρώνουν τις μεταθέσεις τους για την περιοχή μας.

Για άλλη μία φορά παρακολουθούμε αποσβολωμένοι να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη οι μεταθέσεις από το αρχηγείο μας, παρ’ όλες τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους,  θυσιάζοντας μας, για άλλη μία φορά στο βωμό των «εξυπηρετήσεων».

Σε όλη αυτή την κατάστασή εμείς θα ορθώσουμε το ανάστημά μας γιατί έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τους αστυνομικούς που παλεύουν κυριολεκτικά μόνοι τους, ξεχασμένοι απ’ όλους, στο Καστελόριζο, στο Φαρμακονήσι,  την Νίσυρο, την Σύμη και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα ,  από τους οποίους παίρνουμε μαθήματα ευσυνειδησίας και αντλούμε δύναμη.

Καλούμε λοιπόν την πολιτική και την φυσική μας ηγεσία, να μην ενδώσει στις πιέσεις των δικτυωμένων Αστυνομικών και να εκτελέσουν ως έχουν τις μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν.

Φτάσαμε στο όριο στην παραμεθόριο!!!

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

 

Ο  Πρόεδρος

 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ξενοφών

 

Ο  Πρόεδρος

 

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

 

Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παναγιώτης

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.