Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 1η χειμερινή συνάντηση του στο Ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00.

Καλεσμένη του Συλλόγου ήταν η Κυρία Χατζηχρήστου Ελένη, εκπρόσωπος στην Ρόδο του City Unity College, η οποία ανέπτυξε τα προγράμματα του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο σύνολο τους και ανέφερε αυτά τα οποία είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση στο νησί μας.

Στην συνέχεια έγινε σύντομος απολογισμός των εκθέσεων του Λονδίνου WTM καθώς και της Φιλοξένια στην Θεσσαλονίκη.

Έγινε εκτενής συζήτηση για την κάμψη των προκρατήσεων ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη, αλλά και για το ότι είναι μία μοναδική ευκαιρία να κινηθούμε δυναμικά ώστε να κατορθώσουμε να προσελκύσουμε Ρώσους τουρίστες και κατά την διάρκεια του χειμώνα. Ο Πρόεδρος έχει έρθει ήδη σε επαφή με το Υπουργείο Τουρισμού, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

Τέλος συζητήθηκε ο προγραμματισμός σεμιναρίων του Συλλόγου, για την συνεχή επιμόρφωση των μελών, τα οποία θα ξεκινήσουν από τις 12 Δεκεμβρίου.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                                                                          Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος                                                                                           Βαγγέλης Μουστακάκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.