Και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο και την οργανωτική επιτροπή, η διεξαγωγή του 28ου BODRUM CUP. Το νησί μας είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που θα προσεγγίσουν τα 100 και πλέον  ιστιοπλοϊκά σκάφη μεταφέροντας 1500 περίπου επισκέπτες παραμένοντας σχεδόν τρεις ημέρες στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Λέρου και η δημοτική αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της και την ικανοποίηση της σε όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη ακόμα μιας μεγάλης επιτυχίας τεράστιας σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της KALYMNA YATING κ. Βασίλη Καπαδάκη, τον πρόεδρο του ιστιοπλοϊκού ομίλου BODRUM κ. ERMAN ARAS αλλά και τον κ. Σαμή Παιζάνογλου που ήταν πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας.

Η δημοτική αρχή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σε δύσκολους καιρούς με τις δημόσιες σχέσεις τη συνεργασία, τη σοβαρότητα και την σκληρή δουλειά επιτυγχάνει για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια το νησί μας να είναι σημείο αναφοράς του BODRUM CUP κάτι που έμοιαζε σαν όνειρο και ακατόρθωτο τα προηγούμενα 23 χρόνια!!

Με τη συνεργασία όλων αυτών που πραγματικά αγαπούν το νησί μας σύντομα θα φτάσουμε εκεί που αξίζει η Λέρος μας!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.