Νέα αγορά 30 μεταλλικών κάδων απορριμμάτων για τον προορισμό των Πευκών
από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS
Σε νέα αγορά 30 μεταλλικών κάδων απορριμμάτων 1,300 Lt προχώρησε η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της καθαριότητας που προέκυψε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι σε διάστημα μόλις ενός έτους 2015-2016, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΥΚΩΝ MYPEFKOS, έχει προσφέρει στον προορισμό των Πευκών 50 μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων συνολικής αξίας 21.000€
Το Δ.Σ. της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS ευχαριστεί θερμά όλους τους επιχειρηματίες των Πευκών, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για τη στήριξή τους στο σοβαρό αυτό έργο μας ώστε να αναδείξουμε τους Πεύκους σε έναν προορισμό καθαρό, οργανωμένο, φιλικό προς το περιβάλλον και στους φιλοξενούμενούς μας.
Από την ίδρυση του MYPEFKOS, τα τελευταία 4 χρόνια έχουν δαπανηθεί σε έργα υποδομών, καλλωπισμού και προώθησης του προορισμού Πευκών πάνω από 150.000€. Η ΚΟΙΝΣΕΠ MYPEFKOS χάρη σε όλους εσάς θα συνεχίσει με υπερβάλλοντα ζήλο το έργο και τον αγώνα που ξεκίνησε με σκοπό «ένα καλύτερο μέλλον», γιατί μεθοδικά και οργανωμένα.
bins6 bins4 bins3 bins2 bins1 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.