ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Ένα μεγάλο  ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου και το αγκαλιάζει κάθε χρόνο ο Οργανισμός μας πραγματοποιώντας πολιτιστικές δράσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Παναγιά του Μπούργκου (Μεσαιωνική Πόλη)

18:30

«Μελωδικές περιπλανήσεις»  με τη Φιλαρμονική Ρόδου.

Πλατεία Μουσείου (Μεσαιωνική Πόλη)

20:30

«The Sound Of Music»  «H Μελωδία της Ευτυχίας»

Η Ελευθερία Ζαράκη και οι μαθήτριές της θα μας ταξιδέψουν με τις φωνές τους με όλα τα τραγούδια από το βραβευμένο με πέντε όσκαρ μιούζικαλ The Sound of Music του συνθέτη Richard Rogers (Do re mi, My favorite things, The sound of music)

Στο πιάνο συνοδεύει η Βίβιαν Αποστόλου.

Αμέσως μετά την εκδήλωση όποιος καλλιτέχνης (μεμονωμένα ή  με γκρουπ) επιθυμεί να συμμετάσχει  παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας , εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνη επικοινωνίας Παπαεμμανουήλ Ασημένη

Τηλ. 22410 26385 εσωτ. 1

22 Ιουνίου 2016

18:00

Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου (Παλιό Αναψυκτήριο)

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό μας συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ισπανία με οδηγό τη μουσική…»

Το φετινό πρόγραμμα του Μουσικού Συνόλου «Πιάνο για 4 χέρια» με υπεύθυνες τις καθηγήτριες του Μουσικού Σχολείου Ευτυχία Σπύρου και Ελένη Κακογιάννη, ήταν αφιερωμένο στην Ισπανική Μουσική και σε έργα εμπνευσμένα απ αυτήν για 4 χέρια.

Θα ακουστεί και ένα πρωτότυπο έργο του βραβευμένου σε διεθνείς διαγωνισμούς καθηγητή του Μουσικού Σχολείου κ. Βεκιάρη Μιχάλη, που το έγραψε ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.