ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ

1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ                                                                            

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου ΓΕΛ Ρόδου) συγχαίρει  όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 (επιτυχόντες  και μη επιτυχόντες), τους άξιους καθηγητές τους ,τους γονείς τους που ήταν συμπαραστάτες τους σε αυτή την προσπάθεια. Από αυτή την διαδικασία βγήκαν όλοι κερδισμένοι. Σημασία έχει η προσπάθεια , ο αγώνας και η διεκδίκηση.

Σχετικά με τα αποτελέσματα του  εισαγωγής μαθητών του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ  στα ΑΕΙ : Οι μαθητές και οι μαθήτριες του   ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου ΓΕΛ Ρόδου) για μια ακόμη χρονιά είχαν μεγάλες επιτυχίες  στην εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.  Σε σύνολο 132 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  οι  επιτυχόντες ήταν 120  (ποσοστό 91%)

Πολλοί μαθητές ήταν επιτυχόντες  στις ιατρικές σχολές, στο ΕΜΠ και σε άλλες  Πολυτεχνικές Σχολές, στη Νομική Σχολή στην Ψυχολογία, στις Οικονομικές σχολές, στις Μαθηματικές, στις σχολές Φυσικών επιστημών, Πληροφορικής και όλες τις υπόλοιπες σχολές που ήταν επιλογή των υποψηφίων.

Κλείνοντας ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στα παιδιά μας, στις οικογένειές τους στους άξιους καθηγητές του σχολείου που ήταν αρωγοί καθ όλη την διάρκεια της μαθητικής τους θητείας στο ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ.

Καλή δύναμη και καλές σπουδές σε όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.