ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 1Στην 6η θέση των Best Sellers στα Public, φιγουράρει το βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου, «ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», καταγράφοντας ακόμη μία επιτυχία στη διαδρομή της συγγραφέως.

ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ 2Η Αναστασία Κορινθίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει μόνιμα στη Ρόδο. Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου επιχειρήσεων Colorado. Βασικός συντελεστής και συνεργάτης του Summer Rhodes Festival, αλλά και τηλεπαρουσιάστρια με δική της εκπομπή, το «Καλώς τους» και «Για πάρτη σας». Ασχολείται με το ραδιόφωνο από τη συχνότητα του ΠΑΛΜΟΥ στο δίωρό της «Αγκαλιά με την τέχνη». Μέλος των συλλόγων «Μεσόγειος», «Κέντρο Ελπίδα», «Τρίτεκνοι Δωδεκανήσου», ΑΣΙΑΘ, «Επιλέγω Ζωή», στη συντροφιά των δραστήριων «Μαμάδων της Ρόδου», ενώ ταυτόχρονα συντονίζει, διοργανώνει και παρουσιάζει πολιτιστικά φεστιβάλ.

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΈχει βραβευτεί από την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών στα Τίρανα, το Ends Foundation, τον Σύλλογο Γυναικών Νέου Ικονίου και από τον ΠΟΔΡ. Είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο TedX Δυρραχίου. Έχει γράψει το παιδικό μιούζικαλ Παραμυθοσαλάτα, ενώ στίχοι της έχουν μελοποιηθεί από τον Α. Παπαντωνίου, Ανθούλα, Πετράκος. Το βιβλίο της Για την καρδιά ενός αγγέλου μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη. Τώρα ετοιμάζεται η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Ομερτά.

Βιβλιογραφία:

Γυναίκες από πέτρα, Εμπειρία Εκδοτική 2004.

Για την καρδιά ενός αγγέλου, Εμπειρία Εκδοτική 2006.

Βαρλίκι, Εμπειρία Εκδοτική 2007.

Το χρονικό μιας απιστίας, Εμπειρία Εκδοτική 2009.

Η αδελφότητα των γκρίζων κροτάφων, Δυάς Εκδοτική 2012.

Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.

Ομερτά, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.

Οι γεύσεις λένε την ιστορία τους, Ελληνική Πρωτοβουλία 2013.

Μαμάδες και παραμύθια, Βερέττας 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.