Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, η Χορευτική Ομάδα Ενηλίκων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» της τηλεόρασης Alpha, την οποία παρουσιάζει η Ροδίτισσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΣΟΡΩΝΗ

Χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας: ίσο, κρητικό (ροδίτικο πηδηκτό), τούρκικο και σορωνιάτικη σούστα. Οι μουσικοί που μας συνόδευσαν ήταν: βιολί, Μανώλης Μπαλάσας και  λαούτο, Γιάννης Λεντάκης. Ευχαριστούμε θερμά την τηλεόραση Alpha και την παραγωγή, αφού μέσω των δύο εκπομπών που έγιναν από τη Ρόδο, «διαφήμισαν» ολόκληρο το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε και το ξενοδοχείο Rodos Palace για τη φιλοξενία.

ΣΟΡΩΝΗ

Επόμενη δράση μας, στην οποία σας προσκαλούμε, είναι η παραδοσιακή γιορτή του Άη Γιάννη του Κλήδονα (Καλαφουνιάρη) που όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής, με τις παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών και κεράσματα από νοικοκυρές της περιοχής μας, την Τρίτη 23 Ιουνίου.

ΣΟΡΩΝΗ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Βίντεο μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας youtube.com/ampernalli.

ΣΟΡΩΝΗ

 

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

Leave a Reply

Your email address will not be published.