Σκάφος με πάνω από 70 μετανάστες έφθασε περίπου στη 1 η ώρα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο. Το σκάφος, χρώματος άσπρου με γαλάζια γραμμή, μετέφερε πάνω από 70 μετανάστες, μεταξύ αυτών και παιδιά και τα αποβίβασε στα βράχια της παραλίας.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Στο σημείο έσπευσε προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, με δύο οχήματα, όπως και όχημα του ΕΚΑΒ, που ωστόσο, βάσει των πληροφοριών, αδυνατούσε να προσεγγίσει στο σημείο που βρίσκεται το σκάφος με τους μετανάστες στα βράχια, εξαιτίας της μη ύπαρξης δρόμου στην περιοχή, αφού όπως είναι ήδη γνωστό έχει απαγορευτεί η είσοδος σε δρόμο που υπήρχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο σημείο από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι λιμενικοί να πηγαίνουν με τα πόδια στο σημείο, αλλά και να δυσχεραίνεται κατά πολύ η παροχή βοήθειας στους μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και χρειάζονται περίθαλψη και σίτιση.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κατά τα όσα προκύπτουν από την εξέλιξη του ρεπορτάζ και αποδεικνύονται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, είναι αδύνατο να έχει πρόσβαση στην παραλία ακόμη και το ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ!

IMG_1907

Πηγή: Black Monday.gr

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ IMG_1912 IMG_1913

IMG_1908 IMG_1907 IMG_1906 IMG_1905 IMG_1904 IMG_1903 IMG_1902 IMG_1901 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.