“Door to door” ο Απ. Τζιτζικώστας, σχεδιάζει να κερδίσει τη μάχη!

Με στρατηγική πορεία προς τη βάση της παράταξης, προς την κοινωνία, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μαζί με τους συνεργάτες του, τους φίλους του και τους υποστηρικτές του, συνεχίσει τον αγώνα πόρτα – πόρτα, απολαμβάνοντας ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών του.

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 1Μέσα σε μερικές μόλις μέρες ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έχει ταξιδέψει σε 16 διαφορετικές πόλεις, έχει διανύσει 3.959 χιλιόμετρα και έχει στο πλευρό του 885 εθελοντές. Μέχρι την 22η Νοεμβρίου 2015, την ημέρα των εκλογών, αναμένεται να καλύψει το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας.

Με πολυπληθέστερες κινητοποιήσεις, παραδοσιακές συγκεντρώσεις και νέους πολίτες, φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει να «επαναπατρίζει» τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Η καμπάνια «door to door» του Απόστολου Τζιτζικώστα, εκφράζει ανανέωση, ελπίδα, προσελκύει νέους ανθρώπους, ενώ κατακτά και την επιστροφή παλαιότερων ψηφοφόρων. Ήρθε η ώρα να εκφραστεί η αδιαμεσολάβητη σχέση μεταξύ παράταξης και κοινωνίας, μία σχέση που οραματίστηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τη Νέα Δημοκρατία του αύριο και ξεκίνησε ήδη να την υλοποιεί με τη βοήθεια του κόσμου.

Πάνω από 800 άτομα σε Αικατερίνη και Γιάννενα, δίδουν το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία ανακτά τις δυνάμεις της, και πείθει τους πολίτες, για μία δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση και μία δυναμικότερη έκφραση της κοινωνίας, των Ελλήνων. Η Νέα Δημοκρατία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ξεκινά να πείθει τους πολίτες και προετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο υπ. Πρόεδρος της ΝΔ, περικυκλωμένος από πλήθος κόσμου

Ο υπ. Πρόεδρος της ΝΔ, περικυκλωμένος από πλήθος κόσμου

Ο Απόστολος και οι αντιπρόεδροι

Μετά την παρουσίαση των θέσεων του για την επόμενη ημέρα της παράταξης (με σημαντικότερες την τοποθέτηση των δύο αντιπροέδρων και τη θητεία σε όλα τα όργανα μέχρι και του Προέδρου), ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα “ανοίξει τη συζήτηση”, καταθέτοντας συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις, τη δική του πλατφόρμα θέσεων, για την ανασυγκρότηση του κράτους και των θεσμών, το δικό του μοντέλο οικονομίας για την παραγωγή πλούτου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους, μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και του ιδιωτικού τομέα και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στις αδύναμες ομάδες του πληθυσμού. Τον προθάλαμο ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την Αναγέννηση της Οικονομίας και της Κοινωνίας, την ευθύνη του οποίου – όπως ο ίδιος έχει πει επανειλημμένως – θα την έχει ο ένας από τους δύο αντιπροέδρους.

Η φυγή προς τα εμπρός

«Μόνο αν κάνουμε τη φυγή προς τα εμπρός, μπορούμε να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν και πάλι», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνοντας το στίγμα της στρατηγικής του και διευκρινίζοντας πως «πάμε να αλλάξουμε εμείς τη νοοτροπία των κλειστών συστημάτων για να πείσουμε τους πολίτες πως μπορούμε και πάλι να αλλάξουμε τη χώρα».

«Αυτό που προέχει είναι η παράταξη να ξανανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία και να δώσει συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα της χώρας», τονίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας και υπογραμμίζει με νόημα πως «όσοι τον κατηγορούν, είναι γιατί νιώθουν πως ξεβολεύονται από την υποψηφιότητά του».

Ο 38χρονος πολιτικός ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως δεν τίθεται θέμα διάσπασης, καθώς «την ενότητα της παράταξης την εγγυώνται και οι τέσσερις υποψήφιοι, πάνω από όλα όμως την εγγυάται η ίδια η συμμετοχή της βάσης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.