Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αποθήκη που βρίσκεται στο Τσαϊρι. Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, η έγκαιρη και καθοριστική παρέμβαση της διοίκησης και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, οδήγησε στον άμεσο έλεγχό της, προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων. 

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑΣτο σημείο εκδήλωσης της φωτιάς έφτασαν 5 πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες, καθώς και ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, υπό την καθοδήγηση των οποίων κατασβέστηκε η πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6 το απόγευμα της 20ης Ιουλίου 2015, σε αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Τσαϊρι, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική, αφού υπήρξε έντονη ανησυχία για χημικά που βρίσκονται στο σημείο, αλλά και για τον κίνδυνο να επεκταθεί η φωτιά και να καεί και το άλσος που βρίσκεται κοντά στην περιοχή.

Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, αλλά τα ακριβή αίτια της θα προσδιοριστούν από έρευνα που διενεργεί το προσωπικό του Ανακριτικού Τμήματος της ΠΥΡ.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.