Τα νέα της δρομολόγια από και προς Κάρπαθο και Αθήνα, τα οποία ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2016, ανακοίνωσε σήμερα και τυπικά, η αεροπορική εταιρία Sky Express.

H Sky Express, που λειτουργεί από το 2005, μετρά έντεκα (11) χρόνια παρουσίας στον αεροπορικό χώρο και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 70.000 πτήσεις σε 23 προορισμούς στην Ελλάδα. Η εταιρία, που από την 1η Οκτωβρίου 2016, θα εξυπηρετεί και την Κάρπαθο, επιχειρεί  με αεροσκάφη Jetstream 41 με 30 θέσεις & με ATR42 των 46 & 48 θέσεων.

Από 1η Οκτωβρίου 2016, η Sky Express, θα ενώνει την Κάρπαθο με την Αθήνα, δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ οι ναύλοι είναι ήδη διαθέσιμοι για κρατήσεις στο www.skyexpress.gr και ξεκινάνε από 39,6 ευρώ. Στην τιμή, συμπεριλαμβάνουν αποσκευή και χειραποσκευή, ενώ οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα έχουν πρόσβαση και στο Business Lounge «Μελίνα Μερκούρη».

Επίσης, η ανωτέρω αεροπορική εταιρία, εξυπηρετεί και συνδέει ανελλιπώς τα δρομολόγια από και προς Ηράκλειο για Αθήνα, Κω και Ρόδο.

SKY EXPRESS ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.