Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 9 το πρωί στην Ακρόπολη του Μόντε Σμιθ στη Ρόδο, ο Δήμος Ρόδου, εθελοντές και φορείς του νησιού, έδωσαν δυναμικό παρών, για το καθαρισμό – ευπρεπισμό της περιοχής, με θεαματικά αποτελέσματα (!)

Η εκστρατεία έφερε τον τίτλο «Let’s do it Rhodes» και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου, τη Δημοτική Ενότητα Ρόδου και τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, με στόχο τον ευπρεπισμό της περιοχής.

Η συγκεκριμένη δράση, η οποία ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα, με το Μόντε Σμιθ να «αναγεννάτε», όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά στην Black Monday.gr, συμμετέχοντες, αποτελεί την αρχή μίας σειράς δράσεων που θα διενεργηθούν σε διάφορα σημεία της Ρόδου. Συγκεκριμένα, θα καθαριστούν αρχαιολογικοί χώροι, χώροι πρασίνου και πάρκα.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Ρόδου

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία ο εξωραϊσμός της περιοχής Μόντε Σμιθ στην Ακρόπολη της Ρόδου, με τη συμμετοχή της  ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, των Προσκόπων, της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, της Τοπικής Κοινότητας Φανών και της ΔΕΥΑΡ.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, και το Γραφείο Εθελοντισμού δια της αντιδημάρχου κ. Άννας Ζωάννου, τους ευχαριστούν δημόσια για την άμεση ανταπόκριση, και την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθεια.

«Οι δράσεις τις οποίες προγραμματίζει η δημοτική αρχή, αποτελούν μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας», δήλωσε ο δήμαρχος και προσκάλεσε όλους τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι η «ενεργοποίηση και η στήριξη Δικτύου Εθελοντών προς υποβοήθηση δράσεων που θα συνδράμουν τις υπηρεσίες του Δήμου για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι για τη δημοτική αρχή στόχος και συνεχής προσπάθεια».

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 5 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 4 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 3 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 8 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 7 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΟΔΟΣ 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.