O Νίκος Γκάνος στον Λάζο Μαντικό ΑΡΤ 90,6 FM ! (+ VIDEO)

Κάθε Σάββατο 18:00 – 20:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM

«stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό

Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr

ganos«Η μητέρα μου είναι το στήριγμα της οικογένειας γενικά. Ελέγχει η μητέρα, ελέγχω και εγώ καμιά φορά. Αντιστρέφονται οι ρόλοι κατά καιρούς»

«Το ωραιότερο καλοκαίρι μου ήταν το 2010 που είχε βγει το «Last summer»

«Δεν έχω κάνει αγγλικά ποτέ. Τις πρώτες δυο τάξεις έκανα και μετά σταμάτησα. Ότι ξέρω είναι από ταινίες και επικοινωνία!»

«Δεν δεχόντουσαν εύκολα κομμάτια ξένα από έλληνες τραγουδιστές. Για αυτό δεν είχε βγει το όνομα μου στα ελληνικά στο «Last summer».»

«Μου αρέσει να ρισκάρω και γενικά είμαι ριψοκίνδυνος τύπος!»

«Για εμένα το «Your Face Sound Familiar» ήταν ένα ρίσκο. Μόνο θετικά λειτούργησε σε εμένα όλο αυτό»

«Δεν έγινε καμία πλάκα με το πλάνο στην τηλεόραση. Ήταν σοβαρό! Το πρόβλημα μου ήταν ότι μιλούσα και δεν με έδειχνε καθόλου. Και είχε γίνει προφανώς επίτηδες όλο αυτό. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε!»

«Την προηγούμενη ημέρα πριν το περιστατικό αυτό δεν με άφησαν να μπω στην εκπομπή. Οπότε για αυτό το έκανα όλο αυτό που έκανα και δεν το μετανιώνω! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο από μεριάς μου»

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε ένας αν εγώ θεωρώ ότι είναι σωστό κάτι»

«Εννοείται ότι δεν ξέρω τηλεόραση και ούτε πήγα να πω ότι ξέρω τηλεόραση και ότι κάνω χρόνια, δεν θέλω να την μάθω κιόλας!»

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει. Τώρα στο μέλλον αν είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ»

«Ήταν δύσκολη η επαγγελματική μου πορεία»

«Εφτά χρόνια πριν το «Last summer» έκανα διάφορες προσπάθειες για να γίνει η δουλειά μου γνωστή»

«Έχω βιώσει την απιστία σε μια σχέση. Χώρισα, εξαφανίστηκα απλά! Γιατί αν δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε αυτό, θα ξανά συμβεί»

«Έχω δεχθεί πισωπλατη μαχαιριά στα επαγγελματικά μου»

«Θα έκανα αισθητική επέμβαση. Δεν έχω ταμπού. Αν χρειαζόταν θα έβαζα και νυστέρι αρκεί να μην παραμορφωθώ!»

«Μου άρεσε πάρα πολύ η συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο και την Μαρινέλλα. Είναι πολύ απλώς άνθρωπος, ήμουν πολύ τυχερός!»

«Η συνεργασία μου με την «Spin Records» είναι πολύ καλή. Είμαστε φίλοι, όχι απλά συνεργάτες»

Για Νάσο Γουμενίδη: «Νομίζω ότι σε αυτό το άτομο δεν πρέπει να δίνουμε καν σημασία. Και νομίζω αρκετή σημασία του δώσαμε όλοι μας. Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο…»

Για Ναταλία Γερμανού: «Είναι πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ καλή στιχουργός. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια που έχει γράψει. Μου έχει γράψει ένα δυο κομμάτια που δεν έχουν βγει ακόμα. Της το ζήτησα εγώ»

Για Γιώργο Καπουτσίδη: «Είναι καταρχάς φίλος, πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ ταλαντούχος. Απολαμβάνω τις στιγμές μαζί του όταν πάμε για καφέ. Έχει πολύ χιούμορ…»

Κάθε Σάββατο 18:00 – 20:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM

«stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό

Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Τι νοσταλγεί από το παρελθόν του:
«Πολλά πράγματα νοσταλγώ. Πιο πολύ αγαπημένα πρόσωπα που έχω χάσει. Είναι αρκετές φορές που τα σκέφτομαι και τα νοσταλγώ»

ΓΚΑΝΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣΓια την οικογένεια του και τα αγαπημένα πρόσωπα που έχει χάσει:
«Νομίζω πιο δυνατό μπορεί να σε κάνει. Ειδικά για ένα παιδί που έχει χάσει σε τόση μικρή ηλικία την οικογένεια του. Γενικά είμαστε μια δεμένη οικογένεια και όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπούν, ξεπερνάς όλα τα προβλήματα που έχεις.

Η μητέρα μου είναι το στήριγμα της οικογένειας γενικά. Ελέγχει η μητέρα, ελέγχω και εγώ καμιά φορά. Αντιστρέφονται οι ρόλοι κατά καιρούς. Η μητέρα μου με επηρεάζει εννοείται, αλλά σε ένα βαθμό. Μιλάμε για τα πάντα με την μητέρα μου! Γενικά και με τον αδερφό μου και με την αδερφή μου είμαστε πάρα πολύ ανοιχτοί και μιλάμε για τα πάντα. Για προσωπικά και επαγγελματικά!

Για το πιο ωραίο του καλοκαίρι:
«Το ωραιότερο καλοκαίρι μου ήταν το 2010 που είχε βγει το «last summer». Ήταν από τα πρώτα μου τραγούδια και ήταν σαν εμπειρία πολύ ωραία»

Για το αν ρισκάρει:
«Μου αρέσει να τραγουδάω διαφορετικά είδη. Η οικογένεια μου λαϊκά τραγούδια άκουγε. Δεν έχω κάνει αγγλικά ποτέ. Τις πρώτες δυο τάξεις έκανα και μετά σταμάτησα. Ότι ξέρω είναι από ταινίες και επικοινωνία!»

«Τότε δεν δεχόντουσαν εύκολα κομμάτια ξένα από έλληνες τραγουδιστές. Για αυτό δεν είχε βγει το όνομα μου στα ελληνικά στο «last summer»

 

https://youtu.be/hdDK96Ije88
«Μου αρέσει να ρισκάρω και γενικά είμαι ριψοκίνδυνος τύπος! Ρισκάρω σε όλα!

Για εμένα το Your Face Sound Familiar ήταν ένα ρίσκο. Ήταν κάτι που δεν ήξερα, ήταν κάτι καινούργιο και έπρεπε να τσαλακώσεις την εικόνα σου. Δεν ήξερα πως θα βγει αυτό προς τα έξω, πως θα το πάρει ο κόσμος. Μόνο θετικά λειτούργησε σε εμένα όλο αυτό. Γενικά το κοινό μου αυξήθηκε μετά το YFSF, μου στέλνει μηνύματα ο κόσμος και μου λέει ότι μέσα από το παιχνίδι σε συμπαθήσαμε πιο πολύ, σε γνωρίσαμε καλύτερα. Νομίζω μόνο καλύτερα λειτούργησε για εμένα όλο αυτό»

 

__________ 1 (2)Για το ρόλο του συμπαρουσιαστή:
«Ο ρόλος του συμπαρουσιαστή είναι κάτι μου δεν με κέρδισε τελικά. Αλλά γενικά δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν μια εμπειρία! Γνωρίζουμε πράγματα για τον εαυτό μας και μαθαίνουμε νέα πράγματα.»

Για το περιστατικό με το πλάνο στην τηλεόραση: 
«Δεν έγινε καμία πλάκα με το πλάνο στην τηλεόραση. Ήταν σοβαρό! Το πρόβλημα μου δεν ήταν ότι είχα λίγα πλάνα. Το πρόβλημα μου ήταν ότι μιλούσα και δεν με έδειχνε καθόλου. Και είχε γίνει προφανώς επίτηδες όλο αυτό. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε! Και δεν ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα όλο αυτό…»

«Επίσης την προηγούμενη ημέρα πριν το περιστατικό αυτό δεν με άφησαν να μπω στην εκπομπή. Δεν με άφησαν με διάφορες δικαιολογίες. Υπήρχε ιστορία από πίσω και δεν έγινε έτσι απλά τυχαία όλο αυτό. Οπότε για αυτό το έκανα όλο αυτό που έκανα και δεν το μετανιώνω! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο από μεριάς μου. Ίσα-ισα με τα παιδία βγαίνουμε και έξω μαζί είμαστε μια χαρά. Μπορεί να είναι και μέσα στην παρέα αυτός που δεν με θέλει» (γέλια)

«Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος έδωσε την εντολή. Δεν είναι τυχαίο»

«Όλοι σοβαρά το πήραν όταν συνέβη αυτό και μπήκα μπροστά στο πλάνο της Ναταλίας Γερμανού. Δεν μου είπε κανένας τίποτα μετά. Τίποτα απολύτως.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε ένας αν εγώ θεωρώ ότι είναι σωστό κάτι.

Εννοείται ότι δεν ξέρω τηλεόραση και ούτε πήγα να πω ότι ξέρω τηλεόραση και ότι κάνω χρόνια, δεν θέλω να την μάθω κιόλας!»

Για το αν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση:
«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει. Τώρα στο μέλλον αν είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ.

Στην αρχή που μου έκανε την πρόταση το «Epsilon» δεν ήξερα αν θα το κάνω. Ρώτησα τους φίλους μου και την οικογένεια μου και οι περισσότεροι μου είπαν ότι δεν έχεις να χάσεις κάτι. Και έγινε! Δεν μου άρεσε τελικά και δεν θέλω να το συνεχίσω. Το παίρνω σαν εμπειρία»

Για το αν ήταν εύκολη η επαγγελματική του πορεία:
«Ήταν δύσκολη η επαγγελματική μου πορεία. Όταν έφτιαξα την δισκογραφία μου με την heaven έφτιαξαν τα πράγματα. Εφτά χρόνια πριν το «Last summer» έκανα διάφορες προσπάθειες για να γίνει η δουλειά μου γνωστή.»

Με ποιο από τα παιδιά έχει έρθει πιο κοντά στην εκπομπή:
«Με την Χριστίνα Μουστάκα έχω έρθει πιο κοντά γιατί καθόμαστε και δίπλα στον καναπέ. Με όλα τα παιδιά έχω καλές σχέσεις»

Αν έχει βιώσει ποτέ την απιστία σε μια σχέση:
«Έχω βιώσει την απιστία σε μια σχέση. Χώρισα, εξαφανίστηκα απλά γιατί αν δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε αυτό, θα ξανά συμβεί. Εξαφανίστηκα απλά, δεν σήκωνα τηλέφωνα. «Χ» κατευθείαν!»

Αν έχει δεχθεί πισώπλατη μαχαιριά στα επαγγελματικά του:
«Έχω δεχθεί πισωπλατη μαχαιριά στα επαγγελματικά μου. Αν το καταλάβω θα το πω κατευθείαν μπροστά στο άτομο αυτό που μου το έκανε. Τώρα αν δεν το καταλάβω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα»

Για το λουκ του και τι θεωρεί πάνω του το πιο δυνατό του σημείο:
«Βαριέμαι γενικά για αυτό αλλάζω λουκ. Όπως αλλάζεις τα ρούχα, αλλάζεις τα μαλλιά σου, αλλάζεις γενικά. Ήθελα στο video clip να έχω μια διαφορετική εικόνα, έτσι ξεκίνησα και άλλαξα το στυλ μου στα μαλλιά»

«Τώρα για το τι θεωρώ πάνω μου το πιο δυνατό μου σημείο. Θα έλεγα είναι το βλέμμα μου που μου έχουν πει και άλλοι»

Τι κοιτάει πρώτα πάνω σε μια γυναίκα:
«Κοιτάω την εμφάνιση. Να είναι ωραία. Δίνω σημασία στο σώμα μιας γυναίκας, βέβαια αυτό που μετραει περισσότερο είναι το μέσα της. Το μυαλό της!»

Για το αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση στο μέλλον πάνω του:
«Ναι αμέ θα έκανα αισθητική επέμβαση. Δεν έχω ταμπού. Αν χρειαζόταν θα έβαζα και νυστέρι αρκεί να μην παραμορφωθώ!»

 

Ποια συνεργασία θα ήθελε να επαναληφθεί:
«Μου άρεσε πάρα πολύ η συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο και την Μαρινέλλα. Με την Μαρινέλλα μιλούσα κάθε βράδυ, πήγαινα στο καμαρίνι της. Είναι πολύ απλώς άνθρωπος, ήμουν πολύ τυχερός»

Ραδιοφωνικό παιχνίδι: «Πρόσωπο με πρόσωπα»:
Για Γιάννη Πλούταρχο:

«Είναι φωνάρα. Μοναδικό άτομο, συνεργαστήκαμε την περσινή σεζόν» 

Για Ναταλία Γερμανού:

«Είναι πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ καλή στιχουργός. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια που έχει γράψει. Μου έχει γράψει ένα δυο κομμάτια που δεν έχουν βγει ακόμα. Της το ζήτησα εγώ.»

Για Νάσο Γουμενίδη:

«Νομίζω ότι σε αυτό το άτομο δεν πρέπει να δίνουμε καν σημασία. Και νομίζω αρκετή σημασία του δώσαμε όλοι μας. Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο… Δύο λέξεις… «’Εγκυρη Δημοσιογραφία»(!)» 

Για Αλέξη Τσίπρα:

«Δεν τον ξέρω προσωπικά (γέλια) Κάποιες φορές νομίζω ότι μας κάνει πλάκα. Δεν πιστεύω αυτά που γίνονται από την σημερινή κυβέρνηση. Νομίζω ότι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε τραγικό σημείο» 

Για Γιώργο Καπουτσίδη:

«Είναι καταρχήν φίλος, πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ ταλαντούχος. Απολαμβάνω τις στιγμές μαζί του όταν πάμε για καφέ. Έχει πολύ χιούμορ…»

Ραδιοφωνικό παιχνίδι: «Πρώτη σκέψη ακούγοντας μια λέξη»
Στη λέξη «μητέρα» είπε: ασφάλεια
Στη λέξη «τηλεοπτικό πλάνο» είπε: αναγκαίο
Στη λέξη «αντάβια» είπε: αλλαγή
Στη λέξη «κοιλιακοι» είπε: ταλαιπωρία μεγάλη
Στη λέξη «piercing» είπε: ωραίο

 

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SPIN RECORDS «Τι να λέμε»

https://youtu.be/zgfZr3yIges

 

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:

https://youtu.be/Tf-a6qdX8Ks

Leave a Reply

Your email address will not be published.