Παρουσία πλήθους κόσμου, κατοίκων και επισκεπτών και με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή χορευτική παράσταση της Σχολής Χορού «Show me Dance Studio», η οποία πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, στην Κάρπαθο. Η χορευτική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 2016, στο κατάμεστο αμφιθέατρο Πηγαδίων Καρπάθου.

Στην καλοκαιρινή παράσταση, συμμετείχαν χορευτές από 3,5 ετών και άνω, οι οποίοι ταξίδεψαν τους θεατές στο μαγικό κόσμο του χορού, μέσα από ρυθμούς ελληνικούς, μοντέρνους, latin, hip hop, zumba κ.α.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η διευθύντρια της Σχολής Χορού Φωτεινή Κωνσταντή, έκανε ιδιαίτερη μνεία, σε μία σειρά από πρωτοποριακές δράσεις, καθώς και επιτυχίες της Σχολής, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή της στην εκπομπή Zumba Time, που μεταδόθηκε από τον Ant1, αλλά και η συμμετοχή της Καρπάθου, σε πανελλήνιο διαγωνισμό latin χορών στην Αθήνα. Μία ακόμη από τις επιτυχίες της Σχολής, η αρθρογραφία στο αθηναϊκό περιοδικό Presige Magazine, με πρώτο «καλεσμένο» τον δάσκαλο και καθοδηγητή της Διευθύντριας, Φώτη Μεταξόπουλο. 

Στη Σχολή Χορού της Καρπάθου, θα λειτουργήσουν νέα τμήματα, από την 15η Σεπτεμβρίου 2016, ενώ αναλυτική ενημέρωση επ’ αυτών, μπορείτε να λάβετε από την επίσημη σελίδα της Σχολής. Άλλωστε, σύμφωνα και με την κα Φωτεινή Κωνσταντή, η διαβίωση στην επαρχεία, δεν εμποδίζει την πραγματοποίηση των ονείρων μας (!)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.