Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενναδίου «Νικηφόρος Μανδηλάρας», με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας καλεί να την απολαύσετε Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, στο πιο διασκεδαστικό Summer Camp του καλοκαιριού στην παραλία Γενναδίου.

Η τριήμερη καλοκαιρινή εκδήλωση, περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως, παιχνίδια στην άμμο (beach volley, beach soccer), τουρνουά beach volley, τουρνουά τίτσου, παιχνίδια στο νερό, παιχνίδια για παιδιά κ.α. Το τριήμερο θα ξεκινήσει με συναυλία από το μουσικό σχήμα 48 ΩΡΕΣ.

Σε ένα όμορφο και καλαίσθητο stage μουσικά συγκροτήματα θα σας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της νύχτας με γνωστά ονόματα στις μουσικές σκηνές του νησιού, ενώ το πρωί τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν γνωστοί dj’s με μουσικές επιλογές όπως Rege, 80’s, jazz, Funk κ.α. Ένα μεγάλο κεντρικό Bar ακριβώς στη μέση της εκδήλωσης θα προσφέρει από καφέ, ποτά, μέχρι και snacks για όλα τα γούστα.

Σκηνές εξυπηρέτησης των θαμώνων της εκδήλωσης θα είναι στημένες περιμετρικά για να σας ενημερώσουν για όλες τις δραστηριότητες. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο επισκέπτης θα μπορεί να κατασκηνώσει για να διανυκτερεύσει (σημείωση: το μπάρμπεκιου για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου).

Για την υγειονομική και ναυαγοσωστική κάλυψη το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσοστών του Ε.Ε.Σ μαζί με το ασθενοφόρο του Δήμου, θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έτοιμοι να επέμβουν σε περίπτωση ανάγκης. Σας περιμένουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6932599315 και στο 6958733232.

Leave a Reply

Your email address will not be published.