«Ακόμα ένα μαγαζί με ρούχα», θα πεις. Κι όμως, το The ArtRoom δεν είναι ένα απλό «ρουχάδικο»! Είναι ένα concept store στο κέντρο της Ρόδου, που στηρίζει και προωθεί Έλληνες σχεδιαστές, ελληνικές εταιρείες, αλλά κι Έλληνες καλλιτέχνες.

Στο The ArtRoom, θα βρούμε μοναδικά κομμάτια από ρούχα κι αξεσουάρ, ανδρικά και γυναικεία, πάντα με Ελληνική υπογραφή. Παράλληλα, μπορούμε να θαυμάσουμε, αλλά και να αγοράσουμε τα εκθέματα των Ελλήνων καλλιτεχνών που κάθε φορά φιλοξενεί το The ArtRoom. Οι εκθέσεις του κάθε φορά μοναδικές, από φωτογραφία, μέχρι θεατρικό κοστούμι. Τα εκθέματα αποτελούν μέρος της διακόσμησης.

Το The ArtRoom βρίσκεται στην πιο εναλλακτική στοά της πόλης, στα 100 Μαγαζιά (κατεβαίνοντας, δεξιά) και σε κάθε μας επίσκεψη ανακαλύπτουμε ανεκτίμητους ελληνικούς θησαυρούς. Κι ας μην ξεχνάμε… στηρίζουμε την ελληνική μόδα, τους Έλληνες καλλιτέχνες και τα τοπικά καταστήματα!

Για εκθέσεις και λοιπές πληροφορίες: 2241402189 / 6936801333 ή με e-mail στο theartroomgreece@gmail.com.

Η σελίδα του καταστήματος στο fb είναι: www.facebook.com/artroomgreece

THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM THE ART ROOM

*Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαφημιστικό και παρουσιάζεται αποκλειστικά και μόνο, για την προώθηση και στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής παραγωγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.