Οκτώ πολυτελείς σουίτες, με δική τους ιδιωτική παραλία, προσωπικό σεφ, καταδύσεις και ελικοδρόμιο – Πόσα θέλετε ακόμα για να βεβαιωθείτε ότι εδώ είναι ο Παράδεισος;

ΒΡΑΧΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Εβδομήντα χιλιόμετρα βόρεια της Ονδούρας και πολύ κοντά στο νησί Γουανάχα της Καραϊβικής βρίσκεται το τουριστικό θέρετρο Villa Dunbar Rock, χτισμένο επάνω σε ένα βράχο, που περιβρέχεται από θάλασσα.

Το κατάλυμα αποτελείται από οκτώ σουίτες, που διαθέτουν κλιματισμό, ιδιωτική παραλία, τεράστια πισίνα, αν και βρίσκεται κυριολεκτικά στην μέση της θάλασσας, προσωπικό σεφ για να ετοιμάζει στους επισκέπτες τοπικές σπεσιαλιτέ, μαθήματα καταδύσεων και τον σχετικό απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς και ελικοδρόμιο για αφίξεις που θα κάνουν εντύπωση!

Όσοι πραγματικά ονειρεύονται διακοπές με απόλυτη ησυχία στο τουριστικό αυτό θέρετρο θα βρουν τον δικό τους παράδεισο και μπορούν να περάσουν την ημέρα τους ατενίζοντας τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής από τα μεγάλα και άνετα μπαλκόνια της βίλας. Για όσους πλήξουν υπάρχουν οργανωμένες ξεναγήσεις στο παρακείμενο νησί Γουανάχα, το οποίο διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, εντυπωσιακούς καταρράκτες και προσφέρεται για ψάρεμα.

ΞΕΝΟΧΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η Dunbar Rock Villa μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα στους τέσσερις ορόφους της και το κόστος της διαμονής για επτά νύχτες ανέρχεται στο ποσόν των 1.952 δολαρίων το άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο σεφ με τα καταπληκτικά πιάτα του και οι καταδύσεις στην γύρω περιοχή μαζί με τον ανάλογο καταδυτικό εξοπλισμό.

Η βίλα ήταν μια συνηθισμένη κατοικία αξίας 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων, που χρειάστηκε δύο χρόνια και δέκα εκατομμύρια δολάρια για να «μεταμορφωθεί» σε επίγειο παράδεισο, για κάθε γούστο, αλλά, όχι και για κάθε βαλάντιο…

http://www.protothema.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.