Μία αποκάλυψη που μετρά μερικές ώρες και αποτελεί την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου! Ναι, η σιδηρά κυρία της Ευρώπης θα γίνει ταινία.

Με τον τίτλο «Άγκελα Μέρκελ», η ταινία – βιογραφία της Γερμανίδας καγκελάριου, της γερμανικής παραγωγής AVE Gesellschaft für Fernsehproduktion mbH, θα προβληθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνης το 2017.

Τη χρονιά μάλιστα που η Γερμανία έχει εκλογές και αν η Μέρκελ κατέβει η υποψήφια για τέταρτη φορά, φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις ότι θα κερδίσει.

Το σενάριο έγραψε ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού The Spiegel, Dirk Kurbjuweit, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Άγκελα και δηλώνει γι΄ αυτήν μέσω του δελτίου τύπου του φιλμ «Πρόκειται για την πλέον συναρπαστική πολιτική προσωπικότητα της εποχής μας».

Τώρα μην ρωτήσετε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Άγκελα, γιατί απάντηση δεν έχω να σας δώσω. Το φθινόπωρο θα μάθουμε.

Η γυναίκα που διατάζει και αποφασίζει για την Ευρώπη, αποτελεί πρότυπο για όλες τις γυναίκες του κόσμου, όσο και να είναι δύσκολο να χωνέψουμε εμείς, οι Έλληνες, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Μέσα από την ταινία θα δούμε την πιο ανθρώπινη πλευρά της δυναμικής γυναίκας από τη Γερμανία. Αν και η ίδια μας έχει αποκαλύψει λίγο πιο προσωπικά κομμάτια της.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2013, η ίδια είχε εκμυστηρευτεί «Έχω δυνατότητες αντάξιες μιας καμήλας. Διαθέτω το χάρισμα να συσσωρεύω δυνάμεις. Κατά καιρούς ωστόσο, πρέπει επίσης να γεμίζω τις μπαταρίες μου» και μάλιστα μας είπε ότι εκτιμά «τα όμορφα μάτια» στους άνδρες.

ikypros.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.