Άδωνις και Ευγενία «τρελά» ερωτευμένοι στη Ρόδο!

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2015, στο κινηματοθέατρο «Ρόδον», προκειμένου να ευχηθεί στη διοίκηση και στο προσωπικό της εφημερίδας «Η Ροδιακή» για τα 100 χρόνια λειτουργίας της. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, βρίσκεται στη Ρόδο, στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στα νησιά της Δωδεκανήσου, ως εκπρόσωπος της ΝΔ. 

NN2_5433

Ο ίδιος, καθόταν στην πρώτη σειρά των επισήμων και παρακολουθούσε αρκετά σοβαρός και μετρημένος την εκδήλωση που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε στο κινηματοθέατρο «Ρόδον» η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου. Αμέσως το πρόσωπο του πρώην υπουργού φώτισε και η καρέκλα προκειμένου να κάτσει η σύζυγός του ακριβώς δίπλα του, ήταν ήδη έτοιμη. Εκείνος την αγκάλιασε τρυφερά, της χάιδεψε την πλάτη και εκείνη με τη σειρά της, τον κοίταξε όλο πάθος και τρυφερότητα κατάματα. Οι δύο τους παρακολουθούσαν την εκδήλωση, ενώ αρκετές φορές κρατούσαν σφικτά και ενωμένα τα χέρια τους. Κολλημένοι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον!

NN1_3078

Όταν η εκδήλωση ολοκληρώθηκε και ο πρώην υπουργός, μαζί με τη σύζυγό του, άρχισαν να χαιρετούν τον κόσμο, ούτε τότε απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Περπατούσαν σχεδόν αγκαλιασμένοι και φανερά ευτυχισμένοι!

Ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία  Μανωλίδου

Ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Η ίδια ακριβώς εικόνα και σήμερα το πρωί, όπου οι δύο τους περιόδευαν μαζί με στελέχη της ΝΔ, σε δημοτικά διαμερίσματα της Ρόδου. Εκείνη πιο απλά ντυμένη και φορώντας ένα κοντό σορτσάκι και ένα άσπρο μπλουζάκι, του κρατούσε το χέρι και τον χάιδευε, ενώ ο ίδιος έδειχνε ξεκάθαρα το μέγεθος της αγάπης που υπάρχει ανάμεσά τους.

*Φτου να μη τους ματιάσουμε!

Πηγή: Black Monday.gr   

NN1_2927

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.