Αυτό τι σημαίνει Γιώργο, Ανδρέα, Κώστα, Στάθη, Αλέκο, Μπάμπη, Γιάννη, Αρη, Ειρήνη, Νατάσα, Κατερίνα, Ελένη, Ευδοκία Αφροξυλάνθη και λοιποί φίλοι;;; Ότι γίναμε εχθροί; Ότι εσύ θα πρέπει να επιλέξεις αυτό που θέλω εγώ; ή εγώ αυτό που θέλεις εσύ;; Γιατί;;
Δεν είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες;;
Δεν είσαστε ιδιαίτερες οντότητες;;
Δεν έχουμε διαφορετικές αξίες;;
Έχουμε τις
ίδιες ανάγκες;; Τέλος πάντων είμαστε ίδιοι;; Φυσικά όχι. 

Τότε γιατί να μην 
έχουμε και διαφορετική επιλογή στο ρούχο, στο φαγητό, στον τρόπο συμπεριφοράς, στην επιλογή των διακοπών μας, στα χόμπι μας, στην ομάδα, στην θρησκεία, στους φίλους, στην….πολιτική μας επιλογή;; Στον νέο αρχηγό; Αυτό είναι, ποινικό αδίκημα;; Για εμένα ΟΧΙ φυσικά.
Γιαυτό καλοί μου φίλοι, πολιτικοί μου και όχι φίλοι, εσείς που μαζί δίναμε πλάι-πλάι την μάχη μέχρι εχθές, εμείς όλοι που δώσαμε 9 ΕΝΝΕΑ!!!!! εκλογικές μάχες μέσα σε 3 ΤΡΙΑ χρόνια!!!!!! θα πρέπει τους αγώνες μας να τους έχουμε κορώνα στου κεφάλι μας, ανεξαρτήτου επιλογής αρχηγού για το κόμμα μας.

Αγαπητοί φίλοι, 

όλοι είμαστε πολιτικά όντα και έχουμε και εμείς δικαίωμα επιλογής.  Άλλωστε την Δημοκρατία υπηρετούμε, μέσω της Νέας Δημοκρατίας, οπότε δεν θα ήταν πρέπον να απέχουμε.
Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού από τον λαό, είναι η αποκορύφωση της Δημοκρατίας. Είναι αυτό που με κάνει υπερήφανο Νέο Δημοκράτη.  Και είναι η δεύτερη φορά. Το 2009, 800.οοο λαού επέλεξαν έναν από τους καλύτερους αρχηγούς που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία, τον Αντώνη Σαμαρά που και σαν πρωθυπουργός, μας έκανε όλους υπερήφανους. Αυτό επιθυμούμε και τώρα.
Αντιπαράθεση θα γίνει. Έλληνες είμαστε, θερμός λαός….
Ας είναι, όσο γίνεται πιο κόσμια χωρίς προσωπικές αναφορές.

Αναφορές για τους υποψηφίους, μέσα σε ανεκτά πλαίσια και πολιτικά επιχειρήματα, χωρίς προσβολές φυσικά και θα γίνεται. Ας αναφερόμαστε όμως, περισσότερο στα πλεονέκτημα του «δικού» μας υποψήφιου. Του κάνουμε μεγαλύτερο καλό.

Αύριο θα πρέπει, ξανά, να είμαστε πλάι-πλάι να παλέψουμε τον κομμουνισμό.
Καλό «αγώνα». 
** Και μην ξεχνάμε. Κυβέρνηση είναι ή αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.