Ξεκίνησε η λειτουργία της πύλης εισόδου – εξόδου, με το πρώτο ημερόπλοιο τύπου Καταμαράν από Τουρκία να καταφθάνει στο νησί μας σήμερα το πρωί στις 11.00, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.

ΛΕΡΟΣΤους 85  επισκέπτες, υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, οι δυο Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντινίδης και κ. Σοροκάκης, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ – υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων κα Κοκκίνη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζουμπούλης και μέλη του Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου», προσφέροντας τοπικά εδέσματα, χορηγίες καταστημάτων του νησιού.

            Η λειτουργία της πύλης εισόδου – εξόδου αναμένεται να φέρει χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μας, τονώνοντας την τοπική οικονομία. Ο δήμαρχος Λέρου εύχεται κάθε επιτυχία στους επαγγελματίες του νησιού κι από κοινού να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά την εξυπηρέτηση και φιλοξενία των παραθεριστών.

            Η Δημοτική Αρχή επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και η Λέρος να βρει τους απαιτούμενους δρόμους ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα από τις κοπιώδεις προσπάθειες καθημερινά δίνουν καρπούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.