Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στο πλαίσιο της προώθησης της Αιγαιοπελαγίτικης Κουζίνας διοργανώνει έκθεση Τοπικής Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων με τίτλο:

FORUM AEGEAN CUISINE που θα λάβει χώρα στις 12-13 Ιουνίου 2015 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΙΝΙΟΥ. Για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων του Νομού μας, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ

προσκαλούν

τους επιχειρηματίες του Νομού Δωδεκανήσου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ με περίπτερο στην έκθεση FORUM AEGEAN CUISINE, για να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ελληνικό και τουριστικό κοινό.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο έως τη Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00 συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και της ΔΕΤΑΠ www.detap.gr καθώς και το λογότυπο της επιχείρησης τους σε ανοικτή μορφή ή στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (προκειμένου να εκτυπωθούν οι πινακίδες του περιπτέρου) στο email info@detap.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το FORUM AEGEAN CUISINE, στα γραφεία της ΔΕΤΑΠ και στο τηλέφωνο 2241044280

 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της Αιγαιακής κουζίνας στα Δωδεκάνησα», της πράξης με τίτλο «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» –  Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου – με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.