Στην παρουσίαση των δύο (2) πρώτων βιβλίων νεανικής λογοτεχνίας «Παραμυθολογία», που υπογράφει ο γνωστός Κύπριος συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, παραβρέθηκε η πάντα κομψή και δραστήρια Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη.

Η γοητευτική και επιτυχημένη Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, μαζί με τον εκδότη του οίκου "Μένανδρος" Χρήστο Τακιδέλη.

Η γοητευτική και επιτυχημένη Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, μαζί με τον εκδότη του οίκου «Μένανδρος» Χρήστο Τακιδέλη.

Η παρουσίαση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 11 το πρωί, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Η συγκεκριμένη ημέρα, επιλέχθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας, για τα Δικαιώματα του Παιδιού και με στόχο να αποσταλούν πολλαπλά διδαχτικά μηνύματα. 

Η κα Γιώτα Τριγώνη, αφού παρακολούθησε με ιδιαίτερα προσοχή την παρουσίαση των δύο (2) πρώτων βιβλίων, μιας και εκπέμπουν – πέραν των άλλων – και κοινωνικά μηνύματα που αφορούν παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας, είχε τη δυνατότητα επιπρόσθετα, να συνομιλήσει προσωπικά με τον εκδότη του οίκου «Μένανδρος» Χρήστο Τακιδέλη, αλλά και να φωτογραφηθεί με τη γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη.

Κομψή, ευδιάθετη και δραστήρια η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, μαζί με την επιτυχημένη και γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη

Κομψή, ευδιάθετη και δραστήρια η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, μαζί με την επιτυχημένη και γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη.

Οι εκδόσεις «Μένανδρος», διοργάνωσαν συγκεκριμένα, την επιτυχημένη παρουσίαση της εικονογραφημένης έκδοσης νεανικής λογοτεχνίας «Το Ελιξίριο των Κενταύρων», ένα βιβλίο, βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες, για λύσεις, σε ζητήματα που απασχολούν παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.