Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Ο ΧΑΤΖΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΖΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ.

Με επιστολή του προς το Δήμαρχο Ρόδου κ.Χατζηδιάκο, την οποία κοινοποιεί και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Χατζής Χατζηευθυμίου ζητά την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να υπάρξει κοινή αντίδραση απέναντι στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Ακολουθεί η επιστολή του κ.Χατζηευθυμίου.

Κύριε Δήμαρχε

Οι ευθύνες όλων μας απέναντι στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και τις επόμενες γενιές θα είναι τεράστιες , αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά απέναντι στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Η σιωπή, η χλιαρή αντίδραση και η παθητικότητα μας καθιστούν ενόχους και συνεργούς.

Ουσιαστικά υπονομεύονται η τουριστική μας ανάπτυξη και η τοπική οικονομία. Οι συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη θα απαιτήσουν πολλά χρόνια για να εξαλειφθούν.

Σας ζητώ να συγκαλέσετε το δημοτικό συμβούλιο, με τη συμμετοχή και των φορέων της περιοχής μας, ώστε όλοι μαζί και από κοινού να διαμορφώσουμε ενιαία στάση αντιμετώπισης και αντίδρασης.

Η αντίδραση μας δεν μπορεί να περιοριστεί στο επίπεδο των ψηφισμάτων. Πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ουσιαστική, να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους. Να αποδείξουν όλοι ότι είναι πρώτα και πάνω από όλα Δωδεκανήσιοι και όχι κομματικά ενεργούμενα.

Χατζής Χατζηευθυμίου.

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης (ΡΟ.ΔΗ.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.