Η Δημοτική αρχή παρ’ όλες τις εξαγγελίες της και τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις της, για το πόσο την ενδιαφέρει η λειτουργία και η εμφάνιση της πόλης μας, παλινδρομεί με αντιφάσεις ανάμεσα σε λόγους και πράξεις.

          Παραβλέποντας  τους νόμους 3377/2005 και 4264/2014, που διέπουν το στάσιμο εμπόριο, προχώρησε στην χωροθέτηση των θέσεων των μικροπωλητών, σε σημεία που δεν είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες  νόμους του Ελληνικού κράτους.

          Το νησί μας, που αποτελεί την ναυαρχίδα του τουρισμού, θα έπρεπε να εμφανίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα και  να εμπνέει ευταξία  και πολιτισμό. Με αυτόν και μόνο το γνώμονα θα έπρεπε να ενεργεί και να πράττει η Δημοτική Αρχή.

           Ο Ροδιακός λαός έχει και μνήμη και κρίση  και μπορεί να διακρίνει ποιες ενέργειες αναδεικνύουν και ποιες υποβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν, για το οποίο όλοι πασχίζουμε και μοχθούμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

 Καλούμε έστω και την ύστατη ώρα  τη Δημοτική Αρχή να ενεργήσει σύμφωνα με το συμφέρον όλης της πόλης και όλων των πολιτών της.

Ρόδος, 19 Μαΐου 2015

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.