Θέμα:   Διαγωνισμό Ζωγραφικής  σε μαθητές Δημοτικού Καρπάθου και Χανίων: «Ένας Ήρωας στον ουρανό της Καρπάθου»

 

   Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Ένας ήρωας στον ουρανό της Καρπάθου» διοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου στο πλαίσιο των φετινών τιμητικών εκδηλώσεών εις μνήμη του  Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

   Στον διαγωνισμό  θα λάβουν μέρος οι μαθητές  της Δ’  και  Ε’ Τάξης  των Δημοτικών Σχολείων Καρπάθου  και  Χανίων. Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στην υψηλή αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

Τα έργα που θα φιλοτεχνήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες στον ελεύθερο χρόνο τους –μέχρι και τις 15/05- θα πρέπει να είναι σε χαρτί Α4. Τα χρώματα μπορούν να είναι ή ξυλομπογιές, ή μαρκαδοράκια, ή μολύβι ή και στυλό. Μπορεί επίσης η ζωγραφική να εμπεριέχει κείμενο ή ποιηματάκια των παιδιών. Δεν ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό μέρος, όσο η ελεύθερη έκφραση και η συμμετοχή τους.

 Όλα τα έργα που θα συγκεντρωθούν, θα αξιοποιηθούν κατάλληλα, αλλά και θα αποτελέσουν μελλοντική γέφυρα ανάμεσα στα παιδιά της Καρπάθου και των Χανίων, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο Δήμων που ήδη υφίσταται.

Να σημειωθεί ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί  το πρόγραμμα των φετινών  εκδηλώσεων «Ηλιάκεια 2015».

                              Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.