Τα Δωδεκάνησα σχεδιάζει να επισκεφθεί, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας της Δωδεκανήσου, www.blackmonday.gr.

Κατά τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται εντός των επομένων 24ωρων και εκτός απροόπτου, να βρεθεί σε νησί της Δωδεκανήσου, το οποίο τιμά τον εορτασμό συγκεκριμένου Αγίου, ανήμερα της εορτής του.

Οι σχετικές επαφές, για την εξέταση της δυνατότητας επίσκεψής του στα Δωδεκάνησα και ο προγραμματισμός του προγράμματος άφιξής του, έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά οι αρμόδιοι, κρατούν το ενδεχόμενο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, ως επτασφράγιστο μυστικό (!) Μάλιστα, καθιστούν σαφές, πως είναι αδύνατο να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με το θέμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές, όταν οριστικοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού, αλλά και εφόσον δοθεί η επίσημη ανακοίνωση αυτής.

 ΤΣΙΠΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.