Έχουν έρθει στη Ρόδο από 12 έως και 60 φορές και τιμήθηκαν!

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε ειδικές τιμητικές διακρίσεις για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους στους εξής φίλους της Ρόδου:

  • Στον κύριο Thomas και στην κυρία Marian Barclay από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν το νησί μας για 60η φορά. Το ζεύγος Barclay ήρθε στη Ρόδο για πρώτη φορά το 1984 και πλέον μετρά δεκάδες αληθινούς όπως τόνισαν φίλους Ροδίτες. Ο κύριος και η κυρία Barclay εξήραν τη φιλοξενία των Ροδιτών, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό τους.

  • Στην κυρία Reidunn Tarlebo από τη Νορβηγία η οποία φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για 44η φορά.

  • Στον κύριο Francois Demol και στην κυρία Gerda Van Eisen από το Βέλγιο που φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 40η φορά. Οι φίλοι της Ρόδου ήρθαν για πρώτη φορά στο νησί το 1981 και έκτοτε το επισκέπτονται κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές το χρόνο.

  • Στον κύριο Gunnar και στην κυρία Anne Grok Bergli από τη Νορβηγία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 36η φορά. Ο κύριος Gunnar μάλιστα έχει χαράξει στο χέρι του τατουάζ με τη φράση «Αγαπώ τη Ρόδο» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα ανάμεσα σε δύο σημαίες, την Ελληνική και τη Νορβηγική.

  • Στον κύριο Roy Lagrand από τη Νορβηγία ο οποίος φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για 26η φορά.

  • Στην κυρία Gro Iren Kacar από τη Νορβηγία η οποία φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για 26η φορά.

  • Στον κύριο Lukas Henricus Philippus Schepkens και στην κυρία Christa Antonia Victor Pauwels από το Βέλγιο οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 22η φορά. Η πρώτη τους φορά στη Ρόδο ήταν το 1999 και θεωρούν τη φιλία και τη φιλοξενία των κατοίκων του νησιού ως το σημαντικότερο συγκριτικό του πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς.

  • Στον κύριο Roger και στην κυρία Sylvia Smith από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 17η φορά. Το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1992.

  • Στον κύριο Daniel και στην κυρία Maryvonne Maupoil από τη Γαλλία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 12η φορά.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες μας, τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν για τη Ρόδο και ευχήθηκε σύντομα να βρεθούν και πάλι στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του νησιού μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό. Είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν θετικά τους φίλους και τους συγγενείς τους ώστε να επιλέξουν τη Ρόδο για τις διακοπές τους. Έρχονται κατά μέσο όρο στη Ρόδο μία με δύο φορές το χρόνο και παραμένουν στο νησί τουλάχιστον για δέκα ημέρες. Όλοι θεωρούν τη Ρόδο ως τη δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα τους και έχουν δημιουργήσει δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού.

Είναι άνθρωποι που όταν ήρθαν για πρώτη φορά στη Ρόδο αρχικά γοητεύτηκαν από τις φυσικές ομορφιές, το κλίμα, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα ενώ στη συνέχεια ενθουσιάστηκαν με τη Ροδίτικη φιλοξενία και τους ζεστούς και φιλικούς κατοίκους της.

Η ευγένεια, η εξυπηρέτηση και η ζεστασιά των Ροδίων αποτέλεσαν το βασικό λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να την επισκεφθούν και πάλι. Πλέον έχουν αποκτήσει φίλους στο νησί τους οποίους συναντούν κάθε καλοκαίρι και όταν επιστρέψουν στη χώρα τους παρακινούν τους συμπατριώτες τους που δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμη να το πράξουν το συντομότερο δυνατό.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ρόδου τιμά τους ανθρώπους αυτούς και τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην προώθηση και προβολή του νησιού μας στη χώρα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.